Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: cuclanje maminog prsta

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno cuclanje maminog prsta

Moja beboslava Katja stara je dva i pol mjeseca i od samog rodjenja cucla moj ili prst od MM. Prst joj sluzi i pri uspavljivanju i kad jako place pa ju na takav nacin smirimo. Obicne dude(probali smo od raznih proizvođaca )nije nikad htjela sto je meni i drago.Inace dojim ju na zahtjev,svaki mjesec napreduje po kilu i po i od rodjenja je narasla 14cm. Dakle radi se o normalnoj i zdravoj bebi. Imate li mozda kakvih iskustava u vezi s ovom temom?Kako se riješiti malog prsta? :?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moj se tako smirivao i uspavljivao kad je bio u autu u As. Prestalo samo od sebe... mislim negdje oko 6 mjeseci

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i kod nas prestalo samo od sebe

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Hvala vam.Bilo bi odlično da tako jedan dan i bude. Nemam pojma šta ce ju tad uveseljavati prije spavanja. :/

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moj cucla čiji stigne, zapravo čiji uspije, a od kako je ugurao i svoje nožne palce radosti nema kraja. Moj beban grize ne sisa pa me to malo tješi, a kako su mu u dva dana izašla dva zubića, razlog je očigledan pa se ne zabrinjavam. Isto dude neće ni pod razno, a dojenje je vrhunska nirvana.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ispočetka je i moj volio (mali prst, okrenut prema gore, zapravo najprirodnije tj najsličnije sisanju).. ubrzo je pronašao svoj palac. Sad mu je on najdraži

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

..dok sam imala problema sa dojenjem, a bebica je morala piti izdojeno mlijeko preko sprice, onda je morao pripomoci i moj mali prst skupa sa spricom tj.vrskom sprice.
    Taj refleks sisanja bio je tako jak da mi je prst uspio nateci i postati jako bolan.

Sada se energicna sefica prebacila na svoj prst(e) i rukice pa su i one postale crvene. Dudu nece niti pod razno,a ja se eto vec par dana sa njom "hrvem" oko toga pokusavajuci joj skrenuti paznju...

Osim sto sada( zadnjih par dana ) ipak hoce preko dana zaspati po pol sata,...sat...i dalje trazimo iskusne mame da pripomognu sa kakvim...prijedlogom....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

katjenka moj maleni je isto cuclao prstic, dudu nismo htjeli davat, al nam je pedijatrica rekla bolje duda?. sad ne znam kak je se rijesiti, ima ju nekad u autu i uvijek za uspavljivanje, a preko dana ne.

katjenka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

moja K. više ne papa mamin prst
    našla je svoj i tako se uspava
    zasad

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove