-
cuclanje maminog prsta
Moja beboslava Katja stara je dva i pol mjeseca i od samog rodjenja cucla moj ili prst od MM. Prst joj sluzi i pri uspavljivanju i kad jako place pa ju na takav nacin smirimo. Obicne dude(probali smo od raznih proizvođaca )nije nikad htjela sto je meni i drago.Inace dojim ju na zahtjev,svaki mjesec napreduje po kilu i po i od rodjenja je narasla 14cm. Dakle radi se o normalnoj i zdravoj bebi. Imate li mozda kakvih iskustava u vezi s ovom temom?Kako se riješiti malog prsta? :?
-
Moj se tako smirivao i uspavljivao kad je bio u autu u As. Prestalo samo od sebe... mislim negdje oko 6 mjeseci
-
Osoblje foruma
i kod nas prestalo samo od sebe
-
cuclanje maminog prsta
Hvala vam.Bilo bi odlično da tako jedan dan i bude. Nemam pojma šta ce ju tad uveseljavati prije spavanja. :/
-
Moj cucla čiji stigne, zapravo čiji uspije, a od kako je ugurao i svoje nožne palce radosti nema kraja. Moj beban grize ne sisa pa me to malo tješi, a kako su mu u dva dana izašla dva zubića, razlog je očigledan pa se ne zabrinjavam. Isto dude neće ni pod razno, a dojenje je vrhunska nirvana.
-
Ispočetka je i moj volio (mali prst, okrenut prema gore, zapravo najprirodnije tj najsličnije sisanju).. ubrzo je pronašao svoj palac. Sad mu je on najdraži
-
-
katjenka moj maleni je isto cuclao prstic, dudu nismo htjeli davat, al nam je pedijatrica rekla bolje duda?. sad ne znam kak je se rijesiti, ima ju nekad u autu i uvijek za uspavljivanje, a preko dana ne.
-
cuclanje maminog prsta
moja K. više ne papa mamin prst
našla je svoj i tako se uspava
zasad
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma