Kako vaše polovice percipiraju cice dok se seksate? Evo recimo moj ih nije dotaknuo otkad sam rodila, možda eventualno preko majce. Ne znam da li je to zbog toga što misli da će ih "zaprljati" ili mu one više ne predstavljaju izvor požude s obzirom da su Janin izvor hrane?

Odgovori s citatom
jer neznam dali se to nekoj od Vas dogodilo bilo je "let down" za vrijeme sexa ili nakon orgazma, ne svaki put, ali se znalo dogoditi.
Sada poslije druge trudnoće još su veće, a ovaj moj je sav sretan. On ionako ima onu bedastu teoriju da žena mora imati cicu veličine muževe šake. :? A MM ima šake kak Matija Gubec (znate onaj ogromni kip tam negdje u Stubici).
ja sam od poroda samo dvaput uživala u tim blagodatima bračnog života....nemam pojma niti kak je došlo do te prisilne apstinencije (možda je razlog dvoje klinaca, od toga jedan u predpubertetu koji nas rijetko ostavlja na miru, Roko spava sa mnom a MM na improviziranom podnom ležaju...) samo znam da ima popriličnog efekta na moje mentalno zdravlje...a cice khhhhh....ma koje diranje