Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Zašto se opet budi noću??

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Zašto se opet budi noću??

Nika mi je do sada spavala od 9/10h navečer do 5/6 ujutro. Prije nekih desetak dana je počelo - prvi dan od jedan noću svakih dva sata buđenje i cikanje. Preksinoć se probudila već u 11 i svaka 2 sata do jutra. Noćas je krenulo od 10h pa svaka 2 sata. Iskoro svaki put jede. Mlijeka ima, osjećam jaki let down, ona jede ko luda i čini mi se čak da podoji traju nešto duže nego prije. Šta joj je odjednom???? Čini mi se predugo za neki skok u razvoju, ipak to traje desetak dana. Po danu i inače traži tako često pa mi se ne čini da je nešto drugačije. Ali noć...... Zašto se budi???? :/ Ja sam luda, neispavana, a nije mi jasno zašto tako često noću želi odjednom papati.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nemam pojma, ali i meni ti je tak. Oko dva mjeseca je počela spavati 5-6 sati u komadu i to je trajalo nekih mjesec-mjesec i pol da bi se nakon toga počela buditi svako malo i to ti traje još i danas. Dogodi se da se budi i svakih sat vremena. Nema mi druge nego čekati da počne dulje spavati...

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

uf koliko topica smo svi mi otvorili na tu temu... Nema ti tu pravila, proći ćete još razne faze spavanja i nespavanja, sve su to čari roditeljstva

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Znači nije zabrinjavajuće, moram istrpiti :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Istrpi.

Hrvoje je navršio 2 godine i jooooš se budi

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ok, ali 10 puta........ma nije li to ipak malo previše????? :/

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

imas na 0-1 nekoliko topika na tu temu.

i moja L. je do 6. mj tako sapavala a od tada....

naviknes se...ne potpuno ali se naviknes.

Morwen avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Koalica, sve smo to prošle!

Noćas je krenulo od 10h pa svaka 2 sata. Iskoro svaki put jede. Mlijeka ima, osjećam jaki let down, ona jede ko luda i čini mi se čak da podoji traju nešto duže nego prije. Šta joj je odjednom???? Čini mi se predugo za neki skok u razvoju, ipak to traje desetak dana. Po danu i inače traži tako često pa mi se ne čini da je nešto drugačije. Ali noć...... Zašto se budi???? Ja sam luda, neispavana, a nije mi jasno zašto tako često noću želi odjednom papati.
    Htjela bih te samo ohrabriti i reći da to noćno buđenje nije ni zbog količine, ni zbog "kvalitete" mlijeka i da dojenje nije krivo što se bebe češće bude noću.

Na forumu često možeš čitati kako se mame povesele što im bebe prespavljuju noć, a onda odjednom se sve to okrene naopačke pa se bude 10 puta tijekom jedne noći

Eto, malo proroštaj po pdf. 0-1 i naći ćeš obilje postova na ovu, hm - veselu temu. Al, proći će i ta faza

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Re: Zašto se opet budi noću??

Citiraj koalica prvotno napisa
    Nika mi je do sada spavala od 9/10h navečer do 5/6 ujutro. Prije nekih desetak dana je počelo - prvi dan od jedan noću svakih dva sata buđenje i cikanje. Preksinoć se probudila već u 11 i svaka 2 sata do jutra. Noćas je krenulo od 10h pa svaka 2 sata. Iskoro svaki put jede. Mlijeka ima, osjećam jaki let down, ona jede ko luda i čini mi se čak da podoji traju nešto duže nego prije. Šta joj je odjednom???? Čini mi se predugo za neki skok u razvoju, ipak to traje desetak dana. Po danu i inače traži tako često pa mi se ne čini da je nešto drugačije. Ali noć...... Zašto se budi???? :/ Ja sam luda, neispavana, a nije mi jasno zašto tako često noću želi odjednom papati.
    Kod nas isto i ja sam se vec jadala na datu temu

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Meni je super kad ode(mo) na spavanje oko 20,30 pa se budi svakih sat i pol za klopu i uzmeđu ne stenje i ne plače. Nama su to dobre noći. Tako je to, svaka beba je drugačija. A mi mame se naviknemo.

Samo jednom je spavao cijeli dan i cijelu noć sa buđenjima od nekih 15-ak minuta, sav je bio mlitav, miran i baš uspavan, jeo je puno rjeđe cca svakih 3 sata i ja sam poludjela od brige, telefonirala se s dokicom i mamom, gledala ga, mazila i pipkala...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Moja Dora se oduvijek budi svakih 2 sata. Bilo je par puta da je spavala više od 5 h u komadu, ali toga se da budem iskrena skoro niti ne sjećam.
    Svako djetešce je različito i ima drugačije potrebe.
    Dora se ustvari budi za malo maženja, a ne iz potrebe da jede...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •