Htjela bih čuti, koju vodu dajete dječici za piti. Mi još uvijek kupujemo flaširanu, neda mi se prokuhavati vodovodnu a nije mi ni za davati joj piti samo tako.
Htjela bih čuti, koju vodu dajete dječici za piti. Mi još uvijek kupujemo flaširanu, neda mi se prokuhavati vodovodnu a nije mi ni za davati joj piti samo tako.
Jana za piti, ali i friška vodovodna ponekad za gušt. Kuham na vodovodnoj profiltriranoj s Britom.
Obicna, ne prokuhana.
I mi pijeno Janu, eventualno iz Brite. A kad pere zube, popije i malo iz vodovoda.
Jana ili voda iz Brite (češće ovo drugo).
humana, a kad peremo zube - vodovodna!
Samo Prolom voda.
Jana
mislim da je flaširana voda bolja od vode iz brite. filter u briti pročisti neke minerale koji se nalaze u vodi a potrebni su i zdravi. naravno, povremeno neće škoditi
pije Janu,a u zadnje vrijeme i sve češće vodu iz špine
I dalje kupujemo Janu, ali se svaku večer za vrijeme kupanja napije i vode iz pipe (pa se pitam čemu još kupujemo flaširanu :? )
Pije Janu. Najvise zato jer mi je praktican sportski cep.Kuham u obicnoj iz vodovoda.
Donedavno je pila flaširanu dok nismo u Nexusu pročitali da je to bezveze i da je najbolja voda ona iz pipe. A i sami smo već planirali prestati jer jednom se mora i prestati 8)
Kupujemo flashiranu jer imamo groznu vodu iz vodovoda. Od flashiranih piju sve niskomineralne. Do skora su pili samo Vlasinsku Rosu jer je ona navodno najbolja voda u Srbiji koja se mozhe davati bebama (a Humana nam je prekupa i jako s eteshko nalazi u ovoj nashoj zabiti) a onda sam na nekoliko lokacija prochitala i chula da bi bilo pametno ponekad im promeniti vodu jer nemaju sve isti sadrzhaj minerala pa smo onda pocheli da sharamo. U opticaju su nam uglavnom Rosa, Jana, AquaViva, VodaVoda i Prolom mada ovu poslednju neshto i ne vole.
U jaslama im dolivaju vodovodsku kad im ponestane njihove mada ja gledam da uvek pitam imaju li josh svoje vodice ili trebam da donesem. A tete me gledaju onako![]()
Nedavno sam saznala od jednog kemičara, koji baš radi kao kontorlor vode u jednoj velikoj (nebitno kojoj) firmi, da je njegovo mišljenje da je voda iz flaše bezvezno bacanje novaca i nije niš friškija i kvalitetnija od one iz pipe. Tj. voda iz pipe je najčešće loša zbog loših cijevi.anima prvotno napisa
Mi pijemo našu iz pipe, s guštom.
samo i isključivo onu sa špine.
rijetko iz bunara.
mamanatali prvotno napisa
isto, isto, mi oduvijek kupujemo flaširanu, i kad smo prokuhavali, ali navečer uvijek pije iz pipe (i to toplu, a čaj na primjer neće topli), pa se sve više pitam - čemu :?
Ne kužim kak netko može reći da je za piće bolja voda iz pipe i da je flaširana voda bacanje novca??? :?
Pa kaj i u ovu flaširanu stavljaju klor (koji je u velikim količinama valjda i otrovan), a isto tako u flaširanoj nisam primijetila hrpu pijeska koju najmanje jednom tjedno vadim iz perlatora od pipe....
Zbunj :/