Tražih ali ne nađoh!
Trebala bih otići slikati zub, tamo neki u kutu, a dojim dvomjesečnu bebu, sina moga velikoga, pa me zanima hoće li mu ozračeno mlijeko smetati, odnosno, hoću li ga stvarno ozračiti (mlijeko) ili to ne dođe do prsa?
Tražih ali ne nađoh!
Trebala bih otići slikati zub, tamo neki u kutu, a dojim dvomjesečnu bebu, sina moga velikoga, pa me zanima hoće li mu ozračeno mlijeko smetati, odnosno, hoću li ga stvarno ozračiti (mlijeko) ili to ne dođe do prsa?
koliko se ja sječam zrake rengena su fokusirane na glavu, a moj trbuh je bio prekriven s nekim teškim prekrivačem (za slučaj da sam trudna), pa možda imaju takvi prekrivač za gornji dio tjela
trudnice NE SMIJU na rendgen, ali za dojenje nema problema...MGrubi prvotno napisa
a olovnu pregaču dobiješ bez obzira dojila ili ne, tražila ili ne. ona je OBAVEZNA, jer štiti tvoje unutarnje organe od zračenja...
hoću funkciju EDIT!!!
Primjer: Moja šogorica je dojila kćer do 14 mjeseci, a onda je snimala kralješnicu na rtg, i poslije toga cura više nije htjela sikiti. Možda je bila samo slučajnost, ne znam, ni meni tu nema neke logike...
Ja sam slikala zube, nisam dobila nikakvu pregaču, ali sam se debelo raspitala za dojenje i svi kažu da nema problema, zubar, pedijatar i taj koji me snimao
RTG zrake ne utječu na dojenje.
slobodno snimaj što trebaš snimati.