Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Ako me sad nije strefilo....

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Ako me sad nije strefilo....

Kao i svakog dana za ručkom Duje nam elaborira svoj dan u vrtiću.
    Kako su praznici i grupe su spojene čuvaju ih razne tete i stričeki što je njemu jako zabavno ...
    ...za ručak je morao biti zadnji u redu jer se smijao...Ivana nije bilo u vrtiću... stiček Boško vikao na djecu koja su trčala po hodniku...morao je spavati u drugoj sobi....JURICA MI JE REKAO DA BI SE SEXAO S TETOM
    MM se skoro zadavio od hrane što je žvakao...
    Na pitanje što to znači veli mi " NEMOGU TI TO TRENUTNO OBJASNITI"

I više ništa nisam pitala...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Trebala si pitati.....
    Jurica je vjerojatno dijete kojem roditelji ne kontroliraju gledanje tv-a. Ili ima starijeg brata. Mislim, da nešto nije u redu, to bi Boško već primjetio.
    A Duje ti nije mogao ništa trenutno objasniti, jer nema pojima, pitaj ga za kojih par godina.
    Ali ovo vrijedi razgovora. U skladu sa Dujinim godinama.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I M. je počeo s takvim izjavama. Mi smo s njim razgovarali o tome i objasnili mu što je to što je rekao. Isto je godište kao tvoj sin.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jednostavno se nisam snašla.
    Mislim to mi veli dijete koji mi nije dao da pijem vodu u trudnoći jel poljevam bebu hladnom vodom u trbuhu ili misli da je Split u drugoj državi jer govore drugim jezikom!!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne znam što je to kod neke djece - i nisam sigurna da je to baš utjecaj medija - možda više kućne atmosfere. Često je opsjednutost seksom u roditelja prikrivena ili preokrenuta kroz razne prostote a izrazi '***** me', 'jebi ga', 'treba ju pofukat' i sl. su jako česti, zar ne? Nisam baš uvjerena da djeca shvaćaju o čemu je riječ, samo dobro iskoriste ono što čuju.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Mislim da ima svega po malo,dosta toga cuju od starije brace i sestara ili na ulici sa djecom,a na zalost hrpa toga ima na tv.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj ivona prvotno napisa
    Mislim to mi veli dijete koji mi nije dao da pijem vodu u trudnoći jel poljevam bebu hladnom vodom u trbuhu
    Joj , ovo mi je super.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da je to još jedna u nizu FAZA u njihovom životu.
    Moj Borna je to isto negdje čuo i pokušao nešto izvoditi sa tim izjavama,ali kad je kod mene i muža vidio da ga ne bendamo pol posto - odustao je!!
    Ni muž ni ja baš ne pokazujemo išta u vezi sexa, ne damo mu da gleda na tv ništa kaj nije primjereno njegovoj dobi...pa ipak je to pokupio u vrtiću od nekog djeteta.
    Oni jednostavno eksperimentiraju sa nama i na nama je da pravilno reagiramo na određene situacije i na taj način suzbijemo neželjeno ponašanje i izraze.
    A ne ko moj svekar koji umire od smijeha na svaki takav izraz i na taj ga način još više potiče na to jer malac misli da je to baš fora kad mu se i deda smije.
    Tak da ja ih imam dvojcu za preodgoj u vezi toga.

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Čini mi se da se najbolje oglušiti. Za početak. Kod nas je upalilo. Kad je milostivica shvatila da baš ništa time ne postiže, prestala.
    Ukoliko bi se ponavljalo, ispitati korijene svega. Ali ne treba odmah praviti od buhe slona. Problematičniji je klinac od kojega je sve poteklo(Jurica), otkud njemu taj vokabular?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

To je definitivno najbezazlenije kaj se i može čuti od djece. Sasvim prirodno je da djeca ponavljaju što čuju, i po nekima, što se više obaziremo, to oni više pridaju važnost.

Još ćemo se toga poprilično naslušat i ak bu nas uvijek "strefilo" ne bu dobro. Ne treba reagirati odmah na sve burno. Probajte se opustiti malo. Moram priznati da sam očekivala, na žalost, puno veću nepriliku.

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ipak porazgovaraj sa djetetom i malo ga propitaj o ponašanju djece u vrtiću. mi smo recimo u grupi imali dijete sa izrazitim "seksualnim" ponašanjem i ja isprva nisam reagirala kad mi je mama stribijevog prijatelja rekla kako joj je mali rekao da se djeca seksaju u vrtiću. sve dok jedan dan nisam uletila u vrtić i u garderobi na podu našla dva dečkića u "strastvenom zagrljaju" - moram priznat da sam vrisnula od iznenađenja premda sam inače dosta kul na ponašanje klinaca. teta je bila u sobi i tek kad je mene čula je odreagirala. poslije sam razgovarala sa stribijem dosta puta o tome i pratila njegove reakcije. inače taj je mali uvijek odskakao u ponašanju od ostale djece jer je očito kod kuće imao "materijala" za usvajanje.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Baš je tužno ćemu su klinci izloženi, jer to sigurno nisu sami izmislili. Ali ih treba nježno usmjeravati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •