Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Poliklinika Nemetova

sun_sea

Početno Poliklinika Nemetova

Pozdrav svima!

Imala bih pitanje vezano uz Polikliniku Nemetova. Jel ima možda netko iskustva s njima?
    Preko svog dodatnog osiguranja imam mogućnost pregleda u toj klinici, a nemam nikakvih informacija o njihovim ginekolozima, pa ako netko nešto zna nek javi!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Isto razmišljam o sistematskom , nemam ideju di bi išla pa sam nedavno pitala svoju doktoricu opće prakse kojoj vjerujem. Preporučila mi je Nemetovu. To je sve kaj za sada mogu reći jer još nisam bila ...
    A zna li tko što sve uključuje sistematski pregled? Koliko sam čula ne rade svugdje iste preglede ili ... ?

bekica

Početno

ja sam prije mjesec dana tamo radila sistematski... ukljucuje onoliko pregleda koliko platis.. meni su prvo vadili krv i dala sam urin, onda sam isla kod ginekologice (ne mogu se sjetiti kako se zvala ali mi je bila super), nakon toga je ultrazvuk dojki i uzv abdomena, slikanje pluca, okulisticki pregled, reumatolog i na kraju sa svim nalazima ides kod dr. opce prakse

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam na početku trudnoće krenula u nemetovu kod doktora alebića - jako jako jako sam zadovoljna njime, stvarno je super.
    međutim, on je od 1.12. prešao raditi na vuk vrhovec. srećom, sada je još uvijek srijedom popodne u nemetovoj za svoje "stare" pacijentice pa ću izgurati trudnoću s njim do kraja

o novom ginekologu ne znam apsolutno ništa.

inače, preko zagreb osiguranja (ili ako si bivša addenda kao ja), možeš i u druge ginekološke poliklinike, npr. supernovu (koju puno ljudi ovdje hvali, prosurfaj malo po forumu). da mi dr alebić nije ostao dustupan, bila bih se preselila u supernovu

sun_sea

Početno

Je, bivša Addenda...

Nisam znala za Supernovu, baš ću pogledat. Addenda je imala puno veći izbor ordinacija tak da sad više ništa ne znam.
    Nisam još trudna, ali razmišljamo o tome pa da budem spremna

Na stranicama od Nemetove sam vidjela jednog mladog doktora, mislim da je baš Alebić i doktoricu Dubreta. Valjda nisu napravili update ako je on otišao...

Puno hvala na odgovorima

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bekica, ak smijem pitati, a koliko je to sve skupa koštalo?

bekica

Početno

mislim da je osnovni paket (a to su ove pretrage koje sam ja radila) krece od 1000-1200kn, a sve daljnje pretrage koje ti trebaju placas naknadno....
    nacelno sam ja bila zadovoljna s pregledom, ali moras racunati na to da je uzasna guzva i da ces izgubiti cijelo jutro

sun_sea

Početno

Čula sam se danas s doktorom Alebićem. I dalje radi u Nemetovoj, ali samo utorkom i srijedom popodne.
    Meni dovoljno

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super!

anna65

Početno

evo ja sam baš jučer bila tamo na sistematskom
    krv, urin, uzv abdomena i ekg
    nakon toga razgovor sa internistom
    svi su bili stvarno super, nema to veze sa našom socijalom