-
Poliklinika Nemetova
Pozdrav svima!
Imala bih pitanje vezano uz Polikliniku Nemetova. Jel ima možda netko iskustva s njima?
Preko svog dodatnog osiguranja imam mogućnost pregleda u toj klinici, a nemam nikakvih informacija o njihovim ginekolozima, pa ako netko nešto zna nek javi!
-
Isto razmišljam o sistematskom , nemam ideju di bi išla pa sam nedavno pitala svoju doktoricu opće prakse kojoj vjerujem. Preporučila mi je Nemetovu. To je sve kaj za sada mogu reći jer još nisam bila ...
A zna li tko što sve uključuje sistematski pregled? Koliko sam čula ne rade svugdje iste preglede ili ... ?
-
ja sam prije mjesec dana tamo radila sistematski... ukljucuje onoliko pregleda koliko platis.. meni su prvo vadili krv i dala sam urin, onda sam isla kod ginekologice (ne mogu se sjetiti kako se zvala ali mi je bila super), nakon toga je ultrazvuk dojki i uzv abdomena, slikanje pluca, okulisticki pregled, reumatolog i na kraju sa svim nalazima ides kod dr. opce prakse
-
-
-
Bekica, ak smijem pitati, a koliko je to sve skupa koštalo?
-
mislim da je osnovni paket (a to su ove pretrage koje sam ja radila) krece od 1000-1200kn, a sve daljnje pretrage koje ti trebaju placas naknadno....
nacelno sam ja bila zadovoljna s pregledom, ali moras racunati na to da je uzasna guzva i da ces izgubiti cijelo jutro
-
Čula sam se danas s doktorom Alebićem. I dalje radi u Nemetovoj, ali samo utorkom i srijedom popodne.
Meni dovoljno
-
Osoblje foruma
-
evo ja sam baš jučer bila tamo na sistematskom
krv, urin, uzv abdomena i ekg
nakon toga razgovor sa internistom
svi su bili stvarno super, nema to veze sa našom socijalom
nitko nije živčan, nadrkan i svakoga možeš pitati bilo šta
svi su spremni pomoći
stvarno je sve bilo ok
Pravila pisanja postova