Stranica 12 od 14 PrviPrvi ... 21011121314 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 692

Tema: Tate koji se ne bave djecom i njihove zene

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da fora film i to bas za pogledat s muzem.

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Necu se uplitati u temu ali samo koment,lili meni film bio super,a mm dodje nalukne se malo i veli kakav to dosadni film gledas?! Pa ti reci...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Da fora film i to bas za pogledat s muzem.
    Moj bi si prije zile rezao nego gledao taj film

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nije ni moj gledao. Rekao je da nece gledati film o dva starca koji se ne diraju vise.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Moj nema problem sa starcima nego sa cmoljastm filmovima i dramama.
    A i inace, vise sam očekivala od tog filma. Ne znam, nije me taklo.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj tigrić prvotno napisa Vidi poruku
    Necu se uplitati u temu ali samo koment,lili meni film bio super,a mm dodje nalukne se malo i veli kakav to dosadni film gledas?! Pa ti reci...
    He he he, ljudi su različiti... Kod mene bi se moglo dogoditi da mm to gleda, a ja radim nešto drugo, ali svejedno komentiram da je film dosadan. (Nemam zicflajša za ništ dulje od 15 minuta. Srećom, to se odnosi samo na filmove, ne i na knjige.)

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo ga gledali u kinu i baš smo se ljepo nasmijali. Film je duhovit i minimalno patetičan.Baš koliko mora za prodaju.
    Glumci su divni. Tako s mjerom.
    Dakle MM je neka rijetka cvečka kad je htio to ići gledati u kino. Neobično.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Meni film bas sjeo al muz ga nije gledao.odabrao sufranje po vijestima.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moj je zaspao. na kauču. baš kao i dotični na filmu. a mene uvatio očaj teški. sutra nam je godišnjica braka, petnaesta , ako za poklon dobijem mikser, na korak je da nas naručim kod nekog lajf kouča.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Joj odličan je ovaj iz in the office oduševio me glumac

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    moj je zaspao. na kauču. baš kao i dotični na filmu. a mene uvatio očaj teški. sutra nam je godišnjica braka, petnaesta , ako za poklon dobijem mikser, na korak je da nas naručim kod nekog lajf kouča.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Čestitam Cvijeto godišnjicu.
    Ako dobiješ mikser, stavi ga u vitrinu. Ako te pita zašto si stavila u vitrinu mikse reci da ti poklon za godišnjicu puni znači i da ga želiš vidjeti dok gledate TV.
    Posljednje uređivanje od pikula : 15.12.2015. at 15:51

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hahaha e Cvijeto, sretna godisnjica! Kupi ti njemu lopatu za snijeg.

Kod nas ima pomaka barem u roditeljskom angazmanu. MM gasi tablet kad mu ona dodje; igraju se, napravio joj je neku svoju igracku koju ona voli..i preuzeo je kupanje na sebe. Jedino kaj nis od tog ne radi kad radi cijeli dan, znaci kad je dugo na poslu i bude umoran, onda samo gleda kak ce se izvrnut na kaucu. Al necu ga pilit.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    super ideja
    šteta što kod Cvijete rijetko ima snijega!

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Granice, granice, granice
    "it is perhaps one of the aspects of living that most defines our maturity and facility for accomplishing our goals. "
    "It’s important to understand that boundary setting is not being rude, nor is it being difficult. When done in a positive and respectful manner, boundary setting increases our assertiveness and can be effective for both parties. It is never too late to learn how to set healthy boundaries. Here are a few tips to get you going in the right direction.

Decide what you want.
    The first step in setting a healthy boundary is identifying what is needed. This could be more space or less space, more attention or less attention. There is no right or wrong answer for this because it is what you desire.

Be firm.
    After deciding what you want, firmly set the boundary. Let’s say you are at work and your co-worker is always asking you to get their things from the printer. It’s not always convenient for you, but you do it anyway despite feeling used and annoyed.

The next time your co-worker asks you can be very firm and state something like “I feel that you don’t consider my feelings or my work when you ask me to get your things and expect me to do it. I’m not getting your things anymore because it is your responsibility.” This is an example of a good boundary. Feelings are appropriately expressed and you have stated what it is that you will no longer continue to do.

It is important that you remain calm and not justify or apologize for the boundary that you are setting. It is also important to remember that fewer words are usually more effective. Be clear and concise.

Remember you’re not responsible for the other person’s response.
    Set healthy boundaries for yourself and only yourself. Remember if you are respectful you are not responsible for the other person’s response. We are only responsible for ourselves.

Remember it’s a process.
    It is important to remember it is a process. We don’t develop unhealthy boundaries overnight, so we won’t develop healthy ones overnight either. It is a process that requires continuous work and willingness to learn and grow. Seek feedback and directions from others who have healthy boundaries. Value your feelings and know that you are worth it."
    morala sam ovo zaljepiti. stvarno je jasno i sažeto kako doći do poštivanja svojih i tuđih granica.
    Posljednje uređivanje od pikula : 16.12.2015. at 12:27

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam Cvijeto godišnjicu.
    Ako dobiješ mikser, stavi ga u vitrinu. Ako te pita zašto si stavila u vitrinu mikse reci da ti poklon za godišnjicu puni znači i da ga želiš vidjeti dok gledate TV.

Zalih se čajem.

Meni je moj za jedan rođendan na početku (a imala sam ispod 30) poklonio neki mali kućanski aparat, dobio ribanciju i špotanciju... nikad mu više nije palo na pamet.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo totalno neprilagođeni tom trendu s godišnjicama. Svaki put nas netko treći podsjeti da nam je godišnjica.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo totalno neprilagođeni tom trendu s godišnjicama. Svaki put nas netko treći podsjeti da nam je godišnjica.
    Da je bar meni tako (babama nikad dobro...) Naša godišnjica pada oko svetog Nikole, pa nas djeca podsjete. MM ima rođendan par dana kasnije, pa obično imamo objedinjenu proslavu svega.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mi smo samo jednu (godišnjicu upoznavanja) proslavili. Prvu. I to je bilo to.
    Oboje ju redovito zaboravimo.
    A i što ću slaviti 02.01.... jedva čekam da sve prestane.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi mamo godišnjicu jer smo u divljem braku .
    A da slavimo godišnjicu, vjerojatno bi išli nešto jesti van, a ne bi si ništa poklanjali. I za rođendane si ništa ne poklanjamo.
    Ja bi najradije zaboravila prvo svoj roćkas, a onda i sve ostale roćkase i općenito prigode u kojima moram nekom nešto pokloniti.
    Nije to zbog poklanjanja, obožavam nekog razveseliti s poklonom, ali ne volim te fiksne datume kad baš tad moram imati super ideju... a nemam.
    To mi je sad palo na pamet u povodu nadolazećih blagdana.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Oooo kakote razumijem!

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MM je totalno netalentiran za kupovanje poklona, ma da mu nacrtam on ne bi skuzio ... tako da sam odustala

za godišnjicu braka najčešće s djecom idemo na neki cjelodnevni izletić

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

TLC. Najbolji poklon. Svaki put kad ga isplaniram uleti nešto drugo.

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ista stvar kod nas. I svaki put se čudom čudimo kad nas podsjete.

S rođendanskim poklonima smo nekako prestali nakon što sam ja njemu kupila bušilicu, a on mi za pola godine vratio milo za drago sa šivaćom mašinom

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    A da slavimo godišnjicu, vjerojatno bi išli nešto jesti van, a ne bi si ništa poklanjali. I za rođendane si ništa ne poklanjamo.
    Ja bi najradije zaboravila prvo svoj roćkas, a onda i sve ostale roćkase i općenito prigode u kojima moram nekom nešto pokloniti.
    Nije to zbog poklanjanja, obožavam nekog razveseliti s poklonom, ali ne volim te fiksne datume kad baš tad moram imati super ideju... a nemam.
    Mi zato slavimo kao datum kada smo prohodali, iako od iduce godine cemo biti u braku. Moj sve po ps...za 5.godinu sam dobila veceru, poklon i predstavu, sve kao suprise dejt. Upozorila sam ga ove godine da nema poklona za rockas(rockas na badnjak) ali kao nepopravljivi romanticar vec mi ne da da preuzimam pakete lik si nemre pomoci, ne vidim razloga zakaj bi se petljala

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku
    Ista stvar kod nas. I svaki put se čudom čudimo kad nas podsjete.

S rođendanskim poklonima smo nekako prestali nakon što sam ja njemu kupila bušilicu, a on mi za pola godine vratio milo za drago sa šivaćom mašinom

Ja sam i dobro prošla, nisam dobila osvetu za flaksericu i motornu pilu.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj gita75 prvotno napisa Vidi poruku
    tvoja želja,moja realnost...zaboravila MMov rođendan u listopadu,dolazi sveki to popodne na kavu (biće gleda gdje je neka torta/kolač) i pita malu: jesi čestitala tati rođendan? a mene oblio hladan znoj...jedan od najneugodnijih trenutaka u životu... isto kao imamo dogovor da si ne kupujemo poklone ali zahebat ću ga sad za Božić da se iskupim za roćkas...godišnjice braka isto zaboravljamo, valjda će postat bitnije kad natučemo još staža...ili ne....

moj radi mene pogleda koji sladunjavi film (evo,preksinoć je sam odabrao da gledamo Man up, UK romantičnu komediju,komentirao je da je baš super) ali zna da ću ja isto tako bez problema pogledat akcijski...jedino za horrore povlačim crtu,jednostavno to ne mogu gledat...

i,cvijeta,jesi dobila nešto na kabel?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 16.12.2015. at 23:05

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ja ne znam je li to do zena ili muskaraca. Meni je savrsena vecer uz qudrologiju die hard i tu se kuzimo. A kada mi dode da pogledam romantiku, nikada nije rekao da mu se ne da. Doista ne kuzim tu podjelu oko filmova.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nije to podjela nego preferenca oko žanrova....a ipak generalno gledajući ratne,SF i hard core akcijske više vole muškarci...
    die hard je meni u rangu komedije, MM voli pogledat dosta krvoločne filmove za koje često nisam baš raspoložena....

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi isto možemo skoro sve zajedno gledat,Die Hard mi jedan od boljih obiteljskih filmova , osim kad Mm nađe neku povijesnu sudsku dramu ili film o sportu, to gleda sa sinom, ja ne mogu.

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E sad mije lakše, jer ko pravi štreber mislila sam da moramo svaku obljetnicu slaviti, a zadnje sam se smrtno uvrijedila jer sam mu za prošli Božić kupila sliku, pravu sliku za na zid, i on ju je pogledao i rekao: bolje bi bilo da si mi trenirku kupila. I ja u dramu. Onda je ove godine rekao da nema božićnih poklona, ali ja bih zbog male htjela staviti nešto svima pod bor. Pa će dobit kuglicu iz DM-a na kojoj piše: Ostarimo zajedno, najbolje tek dolazi. (kad ovo kažem, ni ja nisam sigurna jel se sprdam il ozbiljno mislim).

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pikula, hvala na tekstu, zapravo i s tim imam problema, jer se durilo naduri pa ja povlačim kaj sam rekla.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

E sad mije lakše, jer ko pravi štreber mislila sam da moramo svaku obljetnicu slaviti, a zadnje sam se smrtno uvrijedila jer sam mu za prošli Božić kupila sliku, pravu sliku za na zid, i on ju je pogledao i rekao: bolje bi bilo da si mi trenirku kupila. I ja u dramu. Onda je ove godine rekao da nema božićnih poklona, ali ja bih zbog male htjela staviti nešto svima pod bor. Pa će dobit kuglicu iz DM-a na kojoj piše: Ostarimo zajedno, najbolje tek dolazi. (kad ovo kažem, ni ja nisam sigurna jel se sprdam il ozbiljno mislim).

Lol na trenirku!!

Supwr kuglica! Samo daj!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

MD voli Die hard.
    Gledam ja to s njim po prvi put u životu i sve mu najavljujem sto će se sljedeće desiti. Nije mi vjerovao da nisam to nikad gledala prije.
    Meni to super za opuštanje i njemu za ljubav... Ali njega moji filmovi more.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    MD voli Die hard.
    Gledam ja to s njim po prvi put u životu i sve mu najavljujem sto će se sljedeće desiti. Nije mi vjerovao da nisam to nikad gledala prije.
    Haha, eto na kojem smo mi nivou, a na kojem oni :D

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    MD voli Die hard.
    Meni to super za opuštanje i njemu za ljubav... Ali njega moji filmovi more.
    Mene pak more filmovi koje mm voli gledati s djecom. Jedini film oko kojeg se slažemo da je odličan je Don Juan DeMarco. A taj je baš prikladan za godišnjice i zato ga ovdje spominjem. Ostale ću prijaviti na onom drugom topicu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Meni su godišnjice tlaka općenito
    Ne kupujemo si ništa, tko bi to sve
    Ove godine je pisalo na fejsu - kako u "About me" i kod mene i kod muža piše kad smo se vjenčali, FB je našao fotku gdje smo skupa sami i nakeljio na moj i njegov zid
    Onda nam je čestitalo milion ljudi
    Bilo mi nekako fora :D

Kao gle, kako im je napeto svima.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa Vidi poruku

Mi smo od godišnjica odustali, ionako nam u isto vrijeme svake godine dolazi registracija auta

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku

Mi smo od godišnjica odustali, ionako nam u isto vrijeme svake godine dolazi registracija auta
    LOL, a možete se nakon registracije odvesti zajedno u sumrak.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

LOL, a možete se nakon registracije odvesti zajedno u sumrak.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja apsolutno ne razumijem kako nekome na živce mogu ići godišnjice, rođendani i pokloni povezani s istima. ono - ne razumijem.
    naravno da nisam dobila ništa, ni s kabelom, ni bez kabela. kad sam u braku s martom

a što se tiče ukusa za filmove, ja volim sve žanrove, osim horrora. apsolutno sve. naravno, ako je film dobar. i još obožavam ići u kino, tako da sve igra. mm ne. al isto ide sa mnom. preživi nekako i w. allana. koji mu ide beskrajno na živce

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kad sam u braku s martom
    Vrištiiiim

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja apsolutno ne razumijem kako nekome na živce mogu ići godišnjice, rođendani i pokloni povezani s istima. ono - ne razumijem.
    naravno da nisam dobila ništa, ni s kabelom, ni bez kabela. kad sam u braku s martom

a što se tiče ukusa za filmove, ja volim sve žanrove, osim horrora. apsolutno sve. naravno, ako je film dobar. i još obožavam ići u kino, tako da sve igra. mm ne. al isto ide sa mnom. preživi nekako i w. allana. koji mu ide beskrajno na živce
    Joj, cvijeto, kako ga dobro razumijem... Ja sam jedva dočekala da djeca dorastu i prave tati društvo dok gleda filmove vrsta raznih i doma i u kinu, a ja za to vrijeme čitam u miru. Ako odu u kino, ja imam 2 sata (ili više) vremena za druge stvari.

olja avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Nismo ni mi tipovi od godisnjica, ali me je jako obradovao kad mi je za 10 g. braka poklonio Galaxy s4, koji je tada tek izasao. Pitam ga ove godine zna li da je izasla sestica, a on veli da izracunam koji ce biti aktuelan za iducu okruglu godisnjicu, hehe. Za rodjendane dajemo poklone. I djeci pod jelku obavezno.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni isto ne idu na zivce godisnjice i pokloni. Al nama je isto puno lakse kad smo.poceli ici negdje van za te prigode nego se koncentrirali na poklone. Jer nekad nedostaje ideja ili para...a da mi neko (bilo ko!) kupi kucanski aparat to bi bio kraj

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

E ni moj ne može smislit W.Allena!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja obožavam sve žanrove (ajd malo manje povijesne drame i SF) i moj muž zapravo dosta toga, sad sam poželila otići u kino :D

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja se nadam da ću do N.godine otići jer počinjem raditi 4.1. I onda bajbaj kino.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Kako kome. Mm ne podnosi sf ja volim, jedino se oko woodya slazemo da ga ne podnosimo. Die hard sam navela kao primjer, vecinu djetinstva sam provela gledajuci filmove i citajuci i nikada nisam razvila ukus za neke filozofske teme niti niciji ukus u filmu smatram nekim mjerilom. Naravno postoje strasno glupi filmovi ali i tu se vecinom slazemo. Postoje i neke rom.komedije koje ni mrtva ne bih gledala. Od sapunica...jedine koje sam gledala su bile: santa barbara, marisol i neka kojoj se nemrem sjetiti naziva...iako bih rado voljela da ih mogu gledati jer kuzim da si zene mozak odmaraju tak

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja mrzim kino, a i rijetko koji film mi je po guštu. mm naprotiv obožava i redovno ide. sam ili s frendovima. večeras ide sa sinom gledati onu sf glupost koja je sad aktualna jer zna da bi se uvrijedila da me je i pokušao pozvati jedan od zadnjih filmova koje sam gledala u kinu je baš gore spominjani "začin za brak" i kao što sam pretpostavila nije mi bio nešto. ajde, bar nema pucačine, jurnjave autima i nekih nadrealnih likova pa je bilo koliko toliko podnošljivo. to što sam skoro zaspala je dobar znak jer mu barem nisam grintala i prigovarala koliku žrtvu podnosim zbog njega i njegove ljubavi prema kinu i filmovima. zajedno jedino od gušta pogledamo kakav dokumentarac ili sitcom. to volim.

ipak, evo nas skoro 25 god. u braku. godišnjice obilježimo. uglavnom odemo vani na klopu i piće. tako nekako i za rođendane. poklone češće kupuje on, ali ne pod obavezno. ja sam više tip za koncerte, tulumarenja i putovanja pa čovjek zna što me veseli. djeca su odrasla i to nam baš paše. neki dan smo nakon duuugo vreena čuvali petogodišnjeg nećaka i izašli s njim do grada i solidarno zaključili da je to prenaporno za nas iako je mali bio baš poslušan.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •