Imamo tetu čuvalicu 9 mjeseci, zadovoljni smo s njom - nije savršena, al' nisam ni ja.
ALI...
Ona je većinu vremena bolesna. Ništa ozbiljno, ali stalno kiše, kašljuca, promukla je, curi joj nos itd. Prehlade mog djeteta se uvijek poklope s nekom njezinom "kritičnijom" prehladom. Ništa od toga nije stvarno za bolovanje, a i da joj kažem da ne dolazi dok ne ozdravi, ona bi radila doslovno 5 dana mjesečno.
Loše se hrani, o zdravom životu ne zna i ne želi znati ništa i ne smatra da ima bilo šta čudno u tome da joj je zdravlje slabo još od travnja 2006. Za Božić sam joj poklonila Petrovićev med za imunitet (), jučer mi kaže da ga je tek to jutro probala (mogu si mislit kako će ga redovito uzimati...).
Dakle, ne mogu je ja natjerati da se pobrine za sebe, da jede zdravije, da uzima dodatke prehrani za jačanje imuniteta, a opet - ta njena nebriga za sebe ima utjecaj na zdravlje mog djeteta (a i moju psihu jer ja svisnem kad je AA bolestan).
Naravno da joj ne želim dati otkaz jer je prema AA stvarno dobra, ali stvarno ne znam što napraviti. Da joj idući put otmem iz ruke lisnato sa sirom, čokoladicu i kavu i ponudim ju juhicom, biljnim čajem i multivitaminskim pripravkom?![]()