Danas smo bili MM i ja na pregledu autosjedalice i imam samo riječi hvale za članice Rode koje su nam pokazale što i kako sa sjedalicom za našeg bebaća koji treba uskoro stići... Cure stvarno ste super i svaka čast na volontiranju po ovoj kiši![]()
Danas smo bili MM i ja na pregledu autosjedalice i imam samo riječi hvale za članice Rode koje su nam pokazale što i kako sa sjedalicom za našeg bebaća koji treba uskoro stići... Cure stvarno ste super i svaka čast na volontiranju po ovoj kiši![]()
Mi smo mislili doći, ali kad smo vidjeli vrijeme bili smo sigurni da će pregled biti otkazan!
nikad do sad nije bio otkazan, a bilo je i goreg vremena; čisto, da znate za ubuduće...![]()
Nika jako smo zadovoljnisuper ste
![]()
Večer prije MM mi kaže "ak kiša bude padala i ujutro ne idemo, jer sigurno neće biti nikog" na kraju sam ga nagovorila da ipak odemo unatoč kiši. Kad je vidio da ste stvarno tamo ostao je šokiran, poslije je stalno ponavljao svaka im čast, tko još danas volontira i to po kiši :shock: ... Poslije smo prepričavali frendovima naše pozitivno iskustvo![]()
Ukratko, sad nam je puno jasnije to čudo od autosjedalice :D
Anita, zamoli cure neka ti stave link na fotke koje pokazuju u kojim vremenskim uvjetima se sve radi (od -23°C, do pravog potopa, kada su noge u vodi do koljena i do temperature +36°u hladu).Anita-AZ prvotno napisa
Zapravo me čudi da to već nisi vidjela.
eee, neće nas vrijeme rastjerat
ko jači taj kvači![]()
Minda jeste vi oni ranoranioci sa jane as![]()
Inesica prvotno napisa
nismo, mi smo bili s maxi cosi i s bebom "na putu" (31 tjedan) a naše savjetnice su bile K. i N.
![]()
U svakom slučaju vidimo se na još kojem savjetovanju :D a definitivno kad prerastemo ovu sjedalicu![]()
mi smo bili i prezadovoljni smo.
puno hvala!
![]()