Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Concord Ultimax

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Concord Ultimax

Danas sam pomno proučavala ovu AS i čini mi se jaaaako dobra, pa me zanima kakva su vam iskustva s njom. Kako je ona od 0 do valjda 18 kg, a mi kupujemo za novorođenče, najviše me zanima ako je netko koristio tu sjedalicu za novorođenče. Hvala

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam bas za novorodjence, leo je imao neka cetiri mjeseca kad smo je kupili (mozda i manje). sjedalica je super, moze se jako cvrsto montirati, lako se upotrebljava (zatezanje i otpustanje pojasa)...

ja zadovoljna.

a iduci put (kad zatreba) koristit cu je od prvog dana

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi ju koristili tek od Arianinih 5 mjeseci. I dalje ona sjedi u njoj, a Adrian u onoj maloj. Kako se Adrian rodio dok ona nije napunila 2 godine, bilo nam je rano kupovati novu autosjedalicu. Jedva čekam da dođe do 15kg, pa da njoj kupimo novu, a njega, konačno uvalimo u concorda.
    Dužim, sve u svemu, jako smo zadovoljni, iako je po nekim testovima loše ocjenjena. Čvrsta je, teško se otkopčava od strane djeteta (ona se još nije uspjela sama otkopčati, a nije da nije pokušavala).
    Sve u svemu, vjerojatno ćemo se držati iste firme i za sljedeću veličinu!
    No, iskreno moram priznati da bi svakako Adriana par mjeseci držali u najmanjoj autosjedalici, jer mu u njoj mogu lakše glavu zaštititi, nego u concordu. Sad ima 6 mjeseci i lijepo može kontrolirati vratne mišiće!

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

a da u concorda stavim onaj neki jastučić (to sam vidjela u istoj trgovini) koji ide oko bebine glave...možda bi držao bolje glavicu. Meni se isto to malo činilo problematično za novorođenče u usporedbi s malom AS (0 do 13) :?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mozes to (iako ultimax ima dosta veliku bocnu zastitu za glavicu) al ako ti ne stane taj "banana" jastucic, mozes zarolati rucnik ili tetra pelenu pa stavit oko glave (od jednog ramena, preko uha, pa preko tjemena, pa drugog uha do drugog ramena - da ne bi stavila ispod glavice)

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

hvalal litala

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja sam ih našla (concord ultimax, mislim) i baš sam htjela pitati, kad vidi vraga-topic postoji

ja jedva čekam da je kupimo. najgore što je 2100 kn, a do nedjelje 1800 a nemamo para sad :/

znači, zadovoljstvo i sigurnost su više nego ok?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Što se nas tiče vrijedi svaku lipu! Djeca se nikad nisu bunila kad bi ih stavili u stolicu i vidno su se udobno smjestili. Nedavno smo curi kupili concord trimax lift evo i mi i dijete oduševljeni!
    Na testovim su dobro ocjenjeni, i udobni su i lako se održavaju!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Za sve one koje zanima Concord Ultimax, evo zanimljiv link

http://www.pikapolonica.com/cro/index.php?stran=program

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mozete li mi reci gdje se moze kupiti ta autosjedalica, ima li u TL, mi smo iz OS?

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Imaš ih u ipk robnom centru na sjenjaku. Bila jučer tamo, znači sigurno. To ti je odjel sa opremom za bebe pokraj cipela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •