Potpisujem mamanatali
Da je teško je, nemojmo se zavaravati, da nije idealno to isto stoji, ali idealna je jedino mama, sve ostalo su loše zamjene.
Budi hrabra i imaj vjere u sebe i svoje dijete i prebrodit će te početne muke
Još bih i dodala imaj povjerenja i u tete. Jer ipak nijma ostavljaš svoje djete na cjelodnevno čuvanje. Sad će skočiti mame s lošim i negativnim iskustvima, ali sigurna sam da još uvijek ima puno više dobrih teta od onih loših.
Zato pozitivno razmišljej i budi vedra i vesela, jer djete jako osjeti ako si ti zabrinuta. I uvijek kratko objasni što i kako i zašto. Oni razumiju jako dobro.

Mi kranuli isto s godinu dana, s tim da smo nakon par mjeseci mijenjali jaslice (radi lokacije, a ne radi nezadovoljsta - iako smo sad još zadovoljniji). Nikad nije bilo većih problema. Nismo bili bolesni (jedna crijevna viroza sad za Božić), uvijek zadovoljni i nasmijani, puni novih ideja i igara.
Svakako plus (moje mišljenje) i pred baka servisom i pred tetom čuvalicom. Bake se ne mješaju u odgoj, a tete čuvalice su skupe, iako to nije glavni razlog, već druženje s drugom djecom i prilagodba na timski rad. A i brže nauče komunicirati, djeliti, spremati igračke i još puno toga.