ja sam na svu srecu jos doma, ali sebastian ide u igraonicu i ja sam prvo obavila rezervaciju di su mi tete bile simpa i kad je doso dan da krenemo islao je sve vrlo cudno, i tete su ispale poprilicne lazljivice i cry out nabrijane pa tamo vise nisam isla i nakon tako veselog iskustva bacila sam se na opaku potragu za odgovarajucim prostorom sa tetama kojima vjerujem

znaci, ne vjerujem tim odgajateljicam azato sto su tamo nego sam stvarno pretrazivala i ispitivala dok nisam naisla na mjesto di su se moji instinkti skockali i rekli da je to TO

ja sam mjesec i pol dana ostajala sa njim, i pokusavala zbrisat na po 15 minuta i nikako se nismo micali s mrtve tocke, da ostane sam cijelo vrijeme, i na kraju sam u dogovoru sa tetom otisla i ostavila ga na dogovorenih sat vremena, ali kad sam se nakon sat vremena vratila zatekla sam ga kako se igra i onda sam se sakrila i cekala da dodje vrijeme za ici doma. kad me vidio opet je nastala dernjava i cirkus

sad smo imali zimske praznike i od srijede krecemo ponovo, a ja ti jedino mogu reci da pokusas naci mjesto sa tetama koje ti leze ko ljudi, i koje se sa tobom kuze na temu tvojeg nacina roditeljstva jer ovo kaj tete balegaju da klinci imaju problema sa socijalizacijom zbog dojenja je za zabrinut se kome ostavljate dijete. bar bi se ja uplasila takvoj osobi ostavit klinca

sebastian inace takodje rvoli djecije drustvo ali kako je najcesce samnom i sa psima, on jos uvijek ne zna kako bi se zapravo trebao igrati sa vrsnjacima, pa s te strane mislim da mu je dobro biti medju djecom da se navikne prije skole (koja tu pocne sa 4 godine)