Mgrubi hvala na odgovoru, kužiš o čemu se radi. Zvala sam SOS tel. i nisam dobila konkretan odgovor, uglavnom sve što već znam i što je napisano u porukama o ovoj temi. Sve sam isprobala, dosada ništa nije pomoglo.
Da ti odgovorim kako izgleda naše dojenje; preko noći bez problema do 10-15 min pa zaspi na sisi. Danju je uglavnom borba, sisa u najboljem slučaju 7-10 min, onda se unervozi pusti siku, plače, smiri se, nekad podrigne pa se čini ko da je bolje, nekad ne..sisa malo pa sve ponovno. Navečer je prava fešta; uglavnom sve navedeno samo što duže i jače plače. Izglede da će zaspati svaki tren, okice mu se sklapaju, no ko da se bori protiv sna. TO natezanje zna trajati po 5 sati, nekada zaspi ranije, iako često tek iza ponoći.
Prvih mjesec dana je bilo ok, u povremeno odbijanje sike, al kontam da mu je trebalo manje da se zasiti. Unazad 2 tjedna se stanje pogoršalo i na preporuku pedijatra smo uveli adaptirano prije spavanja. Uvijek mu prvo dam siku, dok ne počne plakati. Ne popije više od 50-60 ml bočice.
Uglavnom još poslije toga traži siku i ja mu dam.Ako je jako umoran brzo zaspi, no često poslije bočice ostaje budan, plače, traži siku, odbija siku, stavlja ručice u usta, nervozno vrti glavicom...nekad mi se čini da u tom otporu potroši sve što je popio...