...odmah bi mu ja uvalila D. da se druze![]()
sveto trojstvo slobode djeteta - sto ce jesti, sto ce obuci i kad spavati... to je ono sto me muci
1. odjeca
sada vise nije u fazi princeze ratnice sad ju je opet scopila medvjedja faza - pa po cijeli dan hoda u cupavom kostimu medvjeda (to ide u ono da mogu sami birati sto ce obuci)...ja moram priznati da ipak oduzimam njenu slobodu moleci je da ispod toga obuce jos nesto, mada joj to ne pase jer joj smeta kad se npr. vidi crvena dolcevita ispod...ali eto, postujemo njen izbor u odjevanju![]()
srecom - drzi je dnevno cca. 2 sata pa ju pusti...onda se sama obuce u civilno odjelo
- jel im dajete slobodu izbora i dokle to seze...mislim imam ja zeludac za izdrzati ovakve poglede
:shock: (jer maskare jos nisu pocele pa da se na to vadimo) ali...dok ovo dobro podnosim - npr. biti bez kape na buri ili bez jakne na 0 stupnjeva mi je ipak tesko podnjeti, pa se grizem i pitam - imam li tad pravo zamahati da " ona zna sto zeli ali ne zna sto joj treba" zastavicom
2. spavanje
odlucila je ne spavati popodne...
danas sam je odlucila izmoriti
probudila nas je u 5.30, digla iz kreveta u 6.00 - onda sam odlucila, e neces majci...
i otisle smo van u 8.30, isle u ducan, preslagale drva, setale pse i vratile se kuci oko 12.00 - jesi D. umorna...ne...
ajmo jos - 3 km setnje do ducana i kuci...
jesi D. umorna... ne...
ajmo onda i u park - na sat igre na zraku, jesi duso umornaaaaaa? ne...
a jel mama umorna - mrtva sam ...gotovaaaaa
mozda je ipak predobro hranimo? mozda smo je previse izaktivirali?
i onda ode spavati u 19.00... vec me jeza hvata sutra ujutro - rano jutro pola sest...
i opet - jel da ju regulisem ili ne? ovako je van svih nasih obiteljskih ritmova...
3. jelo
sama si slaze meni...voce+jogurti...na tome bi zivjela, ako joj pokusam podvaliti/uvaliti nesto - naravno da se glasno i jasno buni, njoj je legitiman rucak 3 zlice juhe od povrca, a onda pojede za dessert 3 jabuke, ili si slozi veceru od jogurta s jogurtom (dvije vrste jogurta)...
i ja onda sizim...onako u sebi, a malo i prema vani - jel im se petljate u meni?
a da mozda posaljem JJ-uicu meil![]()