Da, tako smo i mi kombinirali.
S obzirom da će na početku dosta puzati po ledu, dolje štrample i ski hlače. Gore majica i flis-jaknica, kapa (ali ne pretopla, jer će se jako oznojiti) te obavezno skijaške rukavice - najbolje sa svim prstima, ali može i sa palcem. Nemoj joj oblačiti još jedne čarape na štrample, to je previše, osim toga utrnuti će joj prsti jer su klizaljke uže - nema to veze sa dužinom, moraju biti čvrste i uz nogu.
Klizaljke nemoj još kupovati, neka tamo iznajmi, onda joj oni i obuku, provjere da su stegnute..Ako bude htjela klizati poslije te škole, onda joj uzmi dobre klizaljke, takve su ti od 400kn nadalje. Bilo bi bez veze da joj kupuješ unaprijed, a možda joj se klizanje ne svidi, a opet kupiti neke manje kvalitetne (plastčne) klizaljke se isto ne isplati, takve ionako može iznajmiti.
Ja je ne bi vodila prvo s tobom, neka ide radije 1x s vrtićem. Biti će joj zabavnije, sigurnije, poznata lica, prijatelji padaju kao i ona...Mislim da bi mogla postići suprotan efekt, ako joj se vikendom ne svidi, npr. tamo su ipak nepoznata djeca, može biti gužva...Hoću reći, bolje da 1x ide u poznatom društvu.