Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
u skafanderu će joj sada biti prevruće
bolja je kombinacija skijaške hlače, da se ne smoči kod puzanja na ledu, kod padanja
i gore majica i jakna koju može skinuti
moja nije nikad nosila kacigu, ali sam uvijek inzistirala na kapi, ako slučajno padne tako da udari glavom, da kapa ipak malo amortizira udarac
skijaške, nepropusne rukavice

Da, tako smo i mi kombinirali.

S obzirom da će na početku dosta puzati po ledu, dolje štrample i ski hlače. Gore majica i flis-jaknica, kapa (ali ne pretopla, jer će se jako oznojiti) te obavezno skijaške rukavice - najbolje sa svim prstima, ali može i sa palcem. Nemoj joj oblačiti još jedne čarape na štrample, to je previše, osim toga utrnuti će joj prsti jer su klizaljke uže - nema to veze sa dužinom, moraju biti čvrste i uz nogu.

Klizaljke nemoj još kupovati, neka tamo iznajmi, onda joj oni i obuku, provjere da su stegnute..Ako bude htjela klizati poslije te škole, onda joj uzmi dobre klizaljke, takve su ti od 400kn nadalje. Bilo bi bez veze da joj kupuješ unaprijed, a možda joj se klizanje ne svidi, a opet kupiti neke manje kvalitetne (plastčne) klizaljke se isto ne isplati, takve ionako može iznajmiti.

Ja je ne bi vodila prvo s tobom, neka ide radije 1x s vrtićem. Biti će joj zabavnije, sigurnije, poznata lica, prijatelji padaju kao i ona...Mislim da bi mogla postići suprotan efekt, ako joj se vikendom ne svidi, npr. tamo su ipak nepoznata djeca, može biti gužva...Hoću reći, bolje da 1x ide u poznatom društvu.