-
preporuke za zadar-jaslice
U proljeće bi nažalost Marin morao u jaslice, jer se ja vraćam na posao. S obzirom da vrijeme brzo leti molim vas za pomoć. Gdje se trebam i kome javiti. Cujem da časne sestre "negdje" u Zadru čuvaju djecu. Postoje li privatne jaslice....Marin će imati godinu dana.
-
u državne jaslice teško da ćeš upasti sad usred godine (osim ako imaš vezu). Mi smo dobili Jazine, ali da smo mogli birati odabrali bi neke bolje opremljene jaslice.
Imaš privatne jaslice Svarožić na Putu Nina (cijena 1400 kn) - mi smo bili na razgovoru, sve je novo, super opremljeno, tete su jako simpatične. Koliko znam, ima mjesta.
Jeftinija varijanta su jaslice Kockica (ili tako nekako) na Boriku (cijena 700 kn), i o njima sam čula sve najbolje. Mislim da i tamo ima mjesta.
Postoje i privatne jaslice u Arbanasima, mislim da je cijena 800 kn, ali o njima nisam ništa čula.
Inače, upisi za slijedeću godinu su na proljeće, mislim da u 4. ili 5. mj, pa se nemoj zaboraviti prijaviti ako bi htjela državne jaslice.
-
Nina xy puno hvala, idem odmah sve zvati...
-
Ne u privatne jaslice u Arbanasima!!!!!!
Vjeruj mi!!!
-
ja sam u istoj potrazi...koje su to priatne jaslice u arbanasima i
nikazd zašto ne u te jaslice???
navodno i časne sestre drže jaslice u arbanasima - zna li netko nešto o tome?
-
mi od ponedjeljka krećemo na adaptaciju u svarožića, pa ću vam prenijeti dojmove, ako ima zainteresiranih...
-
Ne u te jaslice jer.......
U jednoj grupi su djeca od 6 mjeseci do 6 godina;
Ništa, ali ništa se sa djecom ne radi;
Hrana je tipa pire-palenta-riža-hrenovke, pa iz početka;
Djec anisu animirana, dosadno im je i prepuštena su provesti vrijeme da opstanu dok netko ne dođe po njih..
Meni se nije sviđalo! A ni mom djetetu!!
-
-
sorry, nikazd... govoriš o arbanasima, jel? nemoj me plašiti, jer sam izludila od muke i čemera. nismo uspili za Jakova dobiti Laurin vrtić , a to mi je bila jedina i još uvijek neprežaljena želja. jedino mi je svarožić bio donekle dostojna alternativa
-
Da, da. O vrtiću u arbanasima.
-
džez, s kojim si to vrtićem tako zadovoljna?
-
Radost - Voštarnica
ne kažem da je nešto posebno bolji od drugih, ali ga poznam u dušu. tamo smo išle ja i sestra, moja Laura već 5. godinu, poznajem sve tete,...
i još uvijek sam u nevjerici... od ponedjeljka vodim jedno dijete u jedan vrtić, a drugo u drugi
-
časne sestre u Arbanasima ne drže jaslice.
-
Moj Jakov je u jaslicama u Svarožiću još od 9.mj ove godine( državni nismo dobili) i s tim vrtićem smo više nego zadovoljni. Opremljen je super, tete su prijazne,( Jakov često pita za njih ako zbog bolesti ostane doma), hrana je dobra, količinski i kvalitetom(imaju svoju kuhinju i kuharicu pa ako vaše dijete nešto ne jede uvijek se možete dogovoriti za nešto drugo), uglavnom mi smo prezadovoljni. Jedino, nažalost jest da je skuplji(1400kn, ali sve njihovo) u odnosu na druge vrtiće..
Nadam se da je kome pomoglo..
-
Erin, nemoj zezat!
ja upravo opisala na zimskim bebama naš prvi dan adptacije u svarožiću... dakle, sad su 3 (tri) Jakova u istoj grupi :D
ne mogu vjerovati, u Laurinoj grupi su 3 (tri) Laure. a je ga ja pogodim s imenima
-
Potpisujem za Voštarnicu
Džez, možda se nas 2 znamo jer sam i ja kao klinka išla tamo...
-
ma daaaaj klia, ja sam mislila da si me već skužila. javiš mi se svaki put, i ja tebi, ali nisi pokopčala
-
Fakat nisam!!!!!
Kad smo se zadnji puta vidjele?
-
Nikazd kako se zovu te jaslice u Arbanasima??
-
Ajmo mame, javite se sa friškim informacijama. Gdje, kako, koliko?
-
I meni treba pomoć oko jaslica u Zadru. Di i kako ste zadovoljni?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma