Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Istek ugovora o radu i trudnoća

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Istek ugovora o radu i trudnoća

Istekao mi ugovor 31.12.06 i poslodavac nije htjeo produziti ugovor.Imam neprekidnoga radnog staza i sve mi bilo prijavljeno na minimalcu. Otvorila sam komplikacije krajem 11mjeseca i sta cu dalje nemam pojma.Molim vas da mi pomognete i uputite sta mi je raditi.Hvala vam unaprijed!

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ne znam ako se vodim kao nezaposlena kolika su primanja,imam li uopce pravo na komplikacije i koliko ce porodoljski trajati 6mj. ili godina dana i koliko ce n iznositi.Sorry sto sam dosadna,ali stvarno sam neupucena u nove zakone.

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj aleksandra prvotno napisa
    Ne znam ako se vodim kao nezaposlena kolika su primanja,imam li uopce pravo na komplikacije i koliko ce porodoljski trajati 6mj. ili godina dana i koliko ce n iznositi.Sorry sto sam dosadna,ali stvarno sam neupucena u nove zakone.
    koliko sam ja skužila tu cijelu proceduru, ako se nalaziš na komplikacijama na njima i ostaješ do termina za porodiljni tj. 45 dana prije poroda (pod uvjetom da ti liječnička komisija produži bolovanje), nakon toga padaš pod burzu i tamo imaš pravo na taj minimalac od 1600,00 kn. Rodiljni dopust ti traje godinu dana i kao nezaposlenoj.

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Hvala ti puno Minda!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •