joj, kao neko ko uzima euthyrox (doza 100ug) vec 11 godina, stalno se pitam sta ce nekom s dobrim nalazima doktor, dijagnoza, lekovi....
Ako sumnjate da vam endokrini sistem pati, a nemate neku bolest (kao hipotireozu), po mom misljenju uvek mozete probati ono sto pomaze ljudima koji imaju hipotireozu: promena ishrane, lagano suplementiranje, smanjenje stresa i napora uopste, lagano vezbanje.
Autoimuni protokol 6 nedelja a posle toga lagano uvodjenje natrag ili samo paleo mnogima pomaze protiv upale (ciji su znak antitela) i za bolje funkcionisanje i osecaj u organizmu.
Meni je proslogodisnji euthyrox bio 4.26, i nisu me poslali na dalje pretrage. Radim pretragu za tsh, koja ako tsh preskoci 4.5 okine pretragu za ft4. Meni nije okinulo, i nista.
Kod prvog loseg nalaza pre 11 godina dr mi je prepisao mirovanje (taman bila i trudna posle missed abortiona) i da vidimo da li ce samo da se popravi. Posle 3 meseca se nije popravilo, pa je uvodio euthyrox malo po malo. Full dozu sam dostigla u trudnoci s Lunom, znaci pre 7-8 godina.