Pokazuje rezultate 1 do 50 od 737

Tema: Štitnjača

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ima netko iskustva s nuklearnom u vinogradskoj? Mama mi mora vaditi krv tamo, i raditi uzv stitnjace

Koliko se tamo ceka?

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Hvala svima na odgovorima. Da, upravo to i mene brine. Znam da nisu toliko pretjerane vrijednosti, a isto tako znam da sam prolazila kroz dosta stresan period, nisam vjezbala i jela sam vecinom nezdravu hranu + po nalazima imala sam jako niski vitamin D (29, REF: 75-151). Sada pijem dodatno vit D, vjezbam, vecinom sam izbacila ugljikohidrate i gluten i hranim se zdravo (u smislu zdravo za stitnjacu).

Ne zelim piti Euthyrox ukoliko ne trebam, i ukoliko postoji sansa da ovo sad rijesim promjenom zivotnih navika jer me strah da stitnjacu mogu naviknuti i da cu cijeli zivot morati piti tablete, a mozda je sad krajnje vrijeme da utjecem na to.

Jos neke stvari sam primjetila: inace sam imala suhu kožu, no sada ko da se to pogoršalo. Lagano depresivno raspolozenje je nestalo, no pojavili su se izljevi bijesa, pretjerano regiranje na odredene situacije i ceste promjene raspolozenja. Kosa mi ispada jednako kao i prije.
    Jedina "pozitivna" stvar koju primjecujem je nestanak umora i gubitak kilograma (ali to je mozda povezano i s vjezbanjem i promjenom prehrane)

Sto se menstruacije tice, ja isto ne znam sto bi mogao biti uzrok tome osim tableta, tako da me stvarno to cudi i brine.

Idem na kontrolu ovaj ili iduci tjedan pa cu vidjeti kakvo je stanje. U svakom slucaju naginjem da prestanem s terapijom i u potpunosti se posvetim prehrani i dodavanju vit D pa nakon toga napravim kontrolu.

Nova sam u ovom, pa bih molila preporuku (moze i na pp) gdje ja najbolje da odem po drugo misljenje? I gdje da napravim analizu vitamina i minerala (da li se to radi obicnom uputnicom kod doktora opce medicine)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •