Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
Jutros sam se prebacila na kauč iako sam bila totalno budna i uspjela zaspati. Bez peglanja, bez čitanja... istina... i tad sam imala nekoliko buđenja...
Pokušati ću neko vrijeme ne misliti na nesanicu... a o filmovima da ne govorim... ponekad ne znam da li su mi strašniji oni koje sama vrtim dok pokušavam zaspati ili one koje mi podsvijest zavrti dok spavam.
Jedini način da se izboriš sa svojom nesanicom je preusmjeravanje misli. Pokušaj da misliš samo na lijepe stvari, pokušaj biti jača od sebe. Meni nekad uspjeva a nekad ne.
A što se tiče preselenja na kauč i to sam davno ukinula, jer me je i ono više iritiralo nego pomagalo. I ja se isto budim na sve zvukove i one najtiše. Najlakše mi je kad MM hrče, tad ga mogu prodrmati i reći hej ti hrčeš, ali i mene budi i njegovo disanje, samo što ga tad nemogu prodrmati i reči hej ti živiš , to bi baš bilo previše. Prije sam se preseljavala a sad ostanem i pozitivno preusmjerim misli i kažem sebi dobro je da diše živ je.
I tako se ponekad borim sama sa sobom do zore, a nekad se uspijem sama uspavati.