-
Ja sam definitivno spremna jer mislim da ljudi trebaju imati mogućnost izbora a propos terapije i jer mi se takva eventualna Hrvatska, bez ozbira na moju MPO priču, ne sviđa. Iako je MPO težak i ne garantira uspjeh, mislim da i bračni i nebračni parova trebaju imati tu mogućnost. Valjda ovo ide na to da žene ostaju doma, rađaju u 18.-toj i onda će natalitet biti super. Ali, ne mislim da će ukidanje MPO-a to postići nego će natalitet u Hrv samo još više padati. I ne vjerujem da Ljubičić samo tako lupa, iako ovo za aspiraciju samo 2 stanice je stvarno nemoguće, osim ev. stimulacije klomifenom di se dobije samo toliko, mislim da on to radi s namjerom da blokira MPO. I mislim da se glas druge strane tj. glas civilnih udruga treba čuti u javnosti, Večernjak je po nekoj važnosti medija i medijskom reachu klasificiran odmah iza dnevnika HTV-a. Ohrabrujuće je da je odmah nakon svoje izjave o onom lijeku za rak dojke koji nije bilo moguće prepisati ženama koje nemaju metastaze, samo nakon jednog do dva TV priloga u udarnom večernjem terminu na HTV-u i na Novoj, ministar donio odluku kakva je donesena u Sloveniji, i omogućio da taj lijek bude za 3 mjeseca na listi i za žene koje nemaju metastaze jer su njihove šanse puno veće (takav je bio slučaj i u Slo, to da su civilne udruge reagirale). Mislim da je i Hrvatska postala takva zemlja u kojoj se glas civilnog društva ipak počeo slušati, pa ne smijemo propustiti reagirati na ovu šaku u oko, članak preko A4 formata večernjaka uz bombastičan naslov i blago rečeno neinformirane izjave ministra. Dakle - po meni - ne samo mail ministru nego i u medije, sigurno će mediji biti zainteresirani za tu vruću temu, to im diže čitanost.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma