-
Pino je ovo odlično argumetirala, a na nama je da sve ovo uobličimo u jedan dokument s kojim ćemo educirati javnost o tome kako je ovakav prijedlog kakvog nam nudi trenutačna vlast apsolutno neprihvatljiv.
Kako smo jači samim time što imamo više pametnih i informiranih glava u "opticaju", ja bih vas molila da sve svoje prijedloge i natuknice pošaljete meni na mail dolje iz profila, sastavit ću mailing listu zainteresiranih za razmjenu i prikupljanje ideja.
Molit ću vas iz razumljivih razloga da se predstavite punim imenom i prezimenom, profesijom i brojem fiksnog telefona.
Morate znati da nas je u RODA-i u radnoj grupi za pitanja MPO dosta koje smo ili trudne ili s malim bebama pa je "friška krv puna adrenalina i želja za promjenom" više nego potrebna da do najgoreg ne dođe.
Moramo u ovoj stvari biti čvrsti i zajedno, znam da se neki i ne usude predložiti nešto svoje i misle da bi im za aktiviranje otišlo puno dragocjene energije, ali ja sam uvjerena da vi svojim manje aktivnijim prijateljima pa i potomstvu ne želite ovakav zakon koji ne vodi ničemu dobrom.
Ako povučete paralelu između činjenice da se Zakon o MPO nije mijenjao od 1978., onda možete pretpostaviti kako postoji velika vjerojatnost da će i vaše potomstvo dočekati ovakav restriktivan i loš zakon ako se on donese.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma