Evo, samo da napišem do kakvih je promjena došlo kod nas nakon što cice više nisu u opticaju.

Naravno, obje promjene se odnose na spavanje -
1. počeo je spavati u komadu, ali ja sam smatrala komadnim spavanjem i onim kad je cicao jer se on ne bi probudio i imao tulum, nego tražio cicu i tako spavao dalje (druga je stvar što JA nisam spavala u komadu ).

2. Druga bitna promjena je ta što je naučio zaspati sam i to lakše navečer nego po danu. Počeli smo s time kad je meni jednom bilo malo loše i teško mi je bilo ležati pa sam mu rekla da ću ja paziti na njega iz druge sobe, a on nek spava (prije toga sam mu pročitala priču, pomazili smo se i izljubili i dobio je vode jer to uvijek traži prije spavanja i to po nekoliko puta). Ostavila sam vrata otvorena, ja gledala telku na fotelji na kojoj me on mogao vidjeti i tako je zaspao i u zadnje vrijeme sve češće sam zaspi, sve bez ikakvih plačeva, Ferbera i sl.

Jest da smo do tih promjena došli prilično kasno (barem po mišljenju hrpe ljudi iz moje okoline), ali je sve proteklo skroz bezbolno i za mene i za njega.

Također, znam da sam se masu puta žalila kak me non-stop navlači za cice, kako se ništ ne naspavam zbog toga i zbog isprekidanog sna, zbog zaležanosti na jednoj strani... žalila sam se i zbog ponekad duuuuugačkih uspavljivanja s nacicavanjima kad nikako da mu dođe san na oči...i još na hrpu drugih stvari, ali - da opet prolazim kroz sve to, ne bih ama baš ništa mijenjala, makar se opet budila sto puta noću zbog cice, jedino što ne bih željela da moram prekidati dojenje kao sada, nego bih htjela da do tog dođe spontano.