-
Jao Šuška, najprije ti moram reći ovo oko toga da ti moraš sama naći zamjenu-da ti možda ne radiš u školi? Takvu glupost može narediti samo netko iz prosvjete. Ne uzimaš slobodne dane nego ideš na bolovanje i voditelj smjene ili ravnatelj koji radi i voditeljstvo smjene ti traži zamjenu.
No dobro, to je sad sporedno, a meni je to sindikalna deformacija
Najtočnije ti je otići na bolovanje tri tjedna koliko i imaš pravo i to od kad počneš stimulirati jajnike-tako sam ja odlazila pa nek traže za zamjenu koga hoće i nema stresa.
Nakon transfera miruješ par sati u bolnici (SD), na otpusnom piše molim mirovanje, ali ako ti je ok, nemaš hiperstimulacije niti nekih problema, ne trzaš se na poslu, djeca ti se ne zalijeću u trbuh, ne moraš skakati za njima i sl. onda se možeš vratiti. Jedino ti baš nije pametno u sezoni viroza nešto pokupiti.
Na folikulometriju, koliko često?-to je tako individualno, ako folikuli dobro napreduju-do 3 folikulometrije, ako baš i ne možda i više.
Mengu možeš dobiti odmah po prestanku uzimanja kontracepcije i po početku uzimanja supresije (a i ne moraš), to ti može trajati (krvarenja) sve do uzimanja stimulacije tako da ne brineš. Ja sam znala krvariti na dugom protokolu sve od kraja kontracepcije, cijelu supresiju pa do 2. dana uzimanja Gonala i supresije.
Ovo ako je postignuta supresija- ti znači da ti endometrij mora biti taj dan dovoljno tanak i da na jajnicima nemaš cista.
Sreeeetno!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma