Evo malo moje price. Koju planiram realizovati ako sve prodje ok, nadam se. Ja radim u privatnoj agenciji za racunovodstvo vec 12 god. na radnom mjestu sefa racunovodstva. Tempo je kao u kosnici konstantno od 7h-15h, nas 10 zaposlenih na 70m2 poslovnog prostora, stranke hirovite i nestrpljive i hoce da budu usluzeni bez cekanja, mi vec sisli s uma od zakonskih rokova. I sta reci. Kad bi se vratila u tu atmosferu i 21 dan nakon ET ja bi pala u nesvjest. Posle operacija zbog vanmatericnih ostajala sam 15 dana na bolovanju. Sad planiram u maju rascistiti svoj sto, razduziti pecate firmi i lagano krenuti ka Mariboru. Sefu sam nagovjestila odlazak ovim rjecima: U maju idem na vantjelesnu oplodnju i imam po povratku 21 dan redovnog bolovanja. Ako posle prvog uzv bude sve ok cucemo se za dalje. Planiraj da se moje odsustvo moze produziti u zavisnosti kako se budem osjecala. I nije puno komentarisao ali mu nije bilo ni pravo. I on je privatnik i gleda svoj interes ali sam i ja tako dobro svjesna svega kroz sta prolazim. Izricito zbog stresa planiram voditi racuna posle IVF-a. Malo leskarenje po kuci, neke dobre knjige za opustanje, posle podne lagana setnjica i tako u krug. A nadje se zamjena za sve nas. Posebno kod privatnika. Mislim da je nas cilj najbitniji od svega. Jedino u slucaju kad su finansije neophodne pa smo primorani da se vratimo na posao. Ja vjerujem da ce mi u tom periodu plata biti korigovana suprotno zakonu koji me stiti ali spremna sam "zavrnuti sve slavine" i pomoci psihicki sebi da sve to prebrodim.