-
Rvukovi, kaj ti to opisuješ moju školu???
Jer nemogu vjerovati da postoji još takva oštrokonđa kao što je moja, pa to nije ljudski, u što su se to ljudi pretvorili.
Na meni je moja ravnateljica radila mobing prošlu godinu, kaj sam zaradila hrpu bakterija i HPV visokog rizika, pa sam prebacila ploču, otišla sam 2 tjedna na bolovanje, jer mi je dr vidio da sam psihički uništena, povadila krv odmah sljedeći dan i ove dane se odmarala (s tim da kad sam rekla da idem na bolovanje pitala me - je a kaj bum ja sad??? Kao da me briga). Došla sam u školu i radila tjedan dana, pa za vikend slomila ruku. E tu je poludila. Ali bila sam tjedan dana na bolovanju jer me bolila i guza i leđa i sve kak sam ruknula. I 5 tjedana sam radila s gipsom. I dođem ti ja jedan dan da pitam nešto vezano uz natjecanja, a mene tajnica pogleda i pita _ kaj opet ideš na bolovanje??? A ja sam rekla _ne, a kaj i da idem??? Bože dragi imamo pravo na to. Kud nam svi oduzimaju naše pravo, još ćamo i same sebe sabotirati??? E tu gdje možemo ćemo si uzeti prava za sebe koliko možemo i koliko nam treba, pa možda i još malo više. Meni je rekao dr opće prakse - koliko god budeš trebala, čovjek razumije problem - ako treba šaljem te na komisiju - i nemaju ti šta reći nego samo produžiti bolovanje.
Postoji puno žena koje su doživile i psihički rastroj radi zajedničkog nam problema, cure nemojte si to dozvolit, jer je to jaaako teško. I onda imate 2 problema.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma