Citiraj ježić prvotno napisa Vidi poruku
Podižem malo...

Spremam se na 1. IVF, u ponedjeljak prva folikulometrija 8 dc.
Radim u školi, i to dva radna mjesta, najavila sam jednoj i drugoj ravnateljici da sam u postupku i da me neće biti neko vrijeme. Inače sam mislila ostati barem 5-7 dana nakon transfera doma. Nije da se bojim da će mi se neko od djece zaletjeti u trbuh ili nešto slično, ali čisto se želim malo lišiti živciranja i stresa.
E sad, zanima me zapravo vrijeme do punkcije i transfera. Do sad sam u ove 4 inseminacije uzela sve skupa 1 dana bolovanja, a sve ostalo sam odrađivala ili su organizirali nekakve zamjene. Meni je problem što ne mogu računati da ću s folikulometrija stizati na vrijeme na posao i ne znam na koliko ukupno folikulometrija uopće trebam računati. Glupo mi je da se stalno grčim oko toga hoću li stići na nastavu ili ne, tko će me mijenjati ili što ću odrađivati. Jel mi je pametnije odmah otvoriti bolovanje i za to ili nekako stisnut zube i izgurati? Prosvjetarke...? Ostali...? Kako ste vi to rješavali?
Ja sam do sad otvarala bolovanje za folik. upravo radi tog nestizanja u smjenu ali mislim da ću odsad za folikulometrije ako baš vidim da ću dosta kasniti samo taj dan uzeti bo a ostalo neću i još ću samo punkciju i transfer, poslije isto namjeravam raditi jer mi se dosta nabere onda bolovanja- zadnji put do bete sve skupa mjesec dana. Tako da to dosta osjetim na plaći i trebaju dužu zamjenu a kod mene ova situacija već traje godinama