Pokazuje rezultate 1 do 50 od 499

Tema: IVF i bolovanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj geceta prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz curke, pogotovo prosvjetarke
    kao prvo zavidim onima koje rade na jednom mjestu. Ja sam na 3: vrtic i skole; + putovanje do mjesta rada. Nitko jos od nadredenih ne zna za nasu situaciju ali ocito ce uskoro morati jer od sutra krecem s gonalima. Za vrtic sam si vec pripremila zamjenu tak da mislim da mi nece ravnatelj nista reci ali sto cu sa skolama di sam zamjena na odredeno? iskreno, nemam pojma i ne znam sto da radim. Vjerujem da mi ginicka i dr ne bi radile probleme ali htjela bih zadrzati barem nesto od poslova. Otkad bih opce trebala uzeti bolovanje? na fm mislim da cu cak i stizati ali sto dalje...
    Ne znam što ti reći bduući da si zamjena na određeno...Ja sam uvijek imala zamjenu, ali ta je zamjena ostajala do moga povratka. E sada, najvećim je dijelom, smatram, stvar poslodavca jer poslodavac je taj koji odlučuje isplati li mu se imati zamjenu za stalno zaposlenu djelatnicu za koju mora tražiti zamjenu...onda mu je jednostavnije naći drugu zamjenu. Nažalost, mislim da u praksi to zaista tako i funkcionira. Nisam 100% sigurna, naravno, pa ti se možda javi netko tko je i sam imao takvu situaciju. U svakom slučaju, ja ti želim sve najbolje i u postupku...i u zadržavanju posla...Sretno!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sutra cu razgovarati s njom pa vidjeti, nadam se da cu ipak uspjeti nesto iskombinirati, da bas ne ostanemo na jednoj placi. mislila sam samo izmedu punkcije i transfera mirovati a onda laganijim tempom raditi, posao je 3 ulice dalje i nije svaki dan pa zato. neki su za strogo mirovanje, neki ne, ja sam pak skroz zbunjena

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •