Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 499

Tema: IVF i bolovanje

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

sve ide na naš trošak, HZZO nas je odbio jer idemo na IVF. znam puno njih kojima je je bolovanje odobreno sa prvim danom stimulacije, i baš mi zato nije jasno kako si mogu dozvoliti tumačiti kako njima paše.moja dr. opće prakse je genijalna i već me upozorila na ginekologa i da oni jako teško daju bolovanje posebice nama koji putujemo vani i na svoj trošak. između redova, čini mi se da njih valjda netko propituje, ali i tome nismo mi krivi već postojeći zakon....ma zlo mi je više od te borbe s administracijom, pored svega.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke, malo dižem temu za info...

Meni bi negdje oko četvrtka trebala biti punkcija. Na poslu su me već oslobodili svih stvari, jer moraju planirati kako će biti bez mene, pa da ne ostavim repove. Mislila sam da će punkcija biti ut-srijedu, pa sam planirala doći u ponedjeljak, odraditi što treba. I eventualno uzeti utorak go, a onda na bolovanje od punkcije.
    E sad, kako se punkcija pomiče, meni i ljudima na poslu je bzvz da sam tamo, a praktički mi ništa novo i zahtjevno ne mogu dati jer odlazim, ja bih zatražila bolovanje za tih par dana prije punkcije.
    Da li je to izvedivo? U postupku sam kod dr. L, nisam ga još ništa oko toga pitala, budem u pon. Mislite da bi mi radili probleme radi bolovanja 2-3 dana prije punkcije.

Inače sam pcos, imam dosta folikula i baš mi već bude teško sjediti, osjećam jajnik...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam sad u zadnjem postupku bila na bolovanju od 2 dana prije punkcije do 5 dana nakon transfera, nakon toga sam išla normalno raditi. mislim da ti nitko ne bi trebao raditi probleme ako odeš na bolovanje prije punkcije.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znam da ima sifri sa po 7, 14 ili 21 danom. Sto ako dobijem onu za 14 dana, a to mi nije dovoljno? jel mogu onda jos produziti na istu sifru?

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pa traži odmah da ti otvori na tu od 21 dan, mislim da je to N98. uostalom, može se šifra i promijeniti u toku korištenja bolovanja.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma ne znam dal bude me htjela slušati koju šifru da stavi. Znamo naše doktore jel...

thx

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam bila na bolovanju skoro od prvog dana stimulacije jer sam putovala skoro svaki dan Osk-Zgb.
    Moja dr. opće prakse mi je odmah bez pitanja otvorila 21 dan bolovanja.. Čak nije ni tražila nikakav papir, ali sam joj svejedno donijela onaj ambulantni list od dr. Lučingera naknadno, više reda radi...
    Čini mi se da to dosta ovisi koliko će ti dr. opće prakse izaći u susret.. Moj socijalni ginekolog nije imao veze sa mojim bolovanjem..
    Hvala do neba mojoj dr.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moja socijalna je rekla da mi sve vezano uz trudnoću mora prvo ginićka pisati, pa ću imati dulji put

Mislim da na onom listu ne piše kad smo krenuli u postupak, pa ću pitati Lučija u pon što s time. Moram samo vidjeti jel ginićka ili op određuje broj dana...

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam ga pitala da mi nesto da napismeno radi bolovanja, samo je napisao na onal list MOLIM MIROVANJE i to je sve..
    Ali ja sam svoju dr opce prakse zvala telefonom jos iz zgb negdje 3., 4. Dan ciklusa kad sam skuzila da cu biti svaki dan kod Lucija, da ju pitam za bolovanje.. Rekla je odmah da neka problema, samo sam par dana kasnije otisla po doznake..
    Ma prebaci se ti kod moje dr.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma ne bude ni moja radila problema, sad su mi svi dr jaako ljubazni kad sam otišla na mpo (prije sam valjda bila luda i umišljala da imamo problema). Ali hoću unaprijed znati svoja prava, da se postavim tako

Ja bih onda tražila na N98, 21 dan...
    A mm može dobiti bolovanje od opće prakse za dan punkcije, koliko sam sad našla?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Uf, svaki put se iznerviram.. Jednostavno ne moze biti sve kako treba.. Kod mene konkretno, super muz, doktori ali na poslu blago receno katastrofa, psihijatrija.. Sad vec krece i negodovanje zbog mojih bolovanja, kao da sam si sama kriva.. Sad ne mogu ni na planirani godisnji jer je kolegica uzela moj termin, ja zavrsila na kiretazi i vracam se na posao..
    Mislim, ne krivim kolegicu, ali uz sva sr... ode i dugo ocekivani godisnji pa pa..
    Sorry na off topic, morala sam se izjadati...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo meni L dao preporuku mirovanja, sutra idem do ginićke, prekosutra do opće prakse

Bubimitka, moji na poslu su za sad totalno oduševljeni, danas me ispratili kao da sam već trudna. Teško je meni njima objasniti da prvi puta rijetko uspije, i da nisam još trudna. Bit će mi koma ako ne uspije vratiti se...

A ne možeš nekako još dobiti bolovanje?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Vrci imaš šifru Z31 koja ti je 7 dana i vodi se kao postupci oko potpomognute oplodnje, a nakon toga uzmeš N97 koja ti je 14 dana i vodi se kao ženska neplodnost, a N 98 ti je 21 dan i vodi se kao komplikacije oko potpomognute oplodnje.

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/304639.html

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Znam za njih, hvala Nadam se da mogu odmah dobiti N 98, da se ne moram poslije gnjaviti s produljivanjima.

Dr je samo napisao da sam u postupku i da moli mirovanje

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Vrci a da odes direktno kod dr opce prakse? Tako sam ja, cisto da ne setas jos i do ginekologa... Vidjet ce dr da ti je ginekolog pisao mirovanje...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ako dobiješ odmah N98 super...meni je MPO specijalist i ginekologica napisali mirovanje, ali dr opče prakse mi je otvarala ovako pod raznim šiframa...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma već sam jednom bila kod opće prakse i rekla da se za sve vezano uz trudnoću i takve stvari javim prvo svojoj ginekologici. Sumnjam da se u međuvremenu predomislila. Možda ju gnjave za bolovanja, ne znam

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ma već sam jednom bila kod opće prakse i rekla da se za sve vezano uz trudnoću i takve stvari javim prvo svojoj ginekologici. Sumnjam da se u međuvremenu predomislila. Možda ju gnjave za bolovanja, ne znam
    Vrci sve je moguće, često oni imaju kontrole bolovanja, moja je imala taj dan kad sam došla otvoriti komplikacije nakon pozitivne bete...
    Ma nije ni važno, odi onda prvo kod ginića, ja sam samo mislila da te mogu poštediti šetnje po ovim vrućinama pa da ne moraš još i kod njega...
    Sretno draga i da beta bude pozitivna i sve naj naj i ne zamaraj se sa bolovanjem sada, imaš većih briga.. A bolovanje ćeš svakako dobiti, bez obzira kojim putem... Eto ja sam baš izgleda imala sreće sa svojom općepraksićkom...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ma nije mi daleko, ginićka mi je u gradu 5 min autom, a opća praksa u mom mjestu, 10ak min pješke max (ili minuta autom )

Ja uvijek nađem nešto čime ću se zamarati pa ono
    Glavno da idemo unaprijed.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo dobila preporuku ginićke za bolovanje na N97, od četvrtka (kao od planiranog dana punkcije, iako bude ona u petak)

Malo je teška s bolovanjima radi kontrola, ne znam što bude ako zatrudnim. Ako želim biti doma na mirovanju (komplikacijama) jel može ona meni odbiti pisati bolovanje? (imam stresan posao+štitnjača koja na stres reagira...)

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Može Vrci, samo treba preporuku ginekologa za mirovanje.. Tako sam ja dobila komplikacije.. Ali, moja dr. opće p. dijeli bolovanje šakom i kapom..
    Sad sam bila kod nje, divna žena, baš joj hvala..
    Žao mi je da se moraš još i s time zamarati...

p.s. ja sam nakon pozitivne bete zvala ginića da ga pitam kako to ide sa bolovanjem (bio je petak), rekao je "nacrtaj se tu u ponedjeljak da ja to vidim prvo.." I ja odem u ponedjeljak, on vidi na uzv gv i da mi trudničku knjižicu i napiše unutra mirovanje.. S tim sam otišla kod svoje dr. i otvorila je komplikacije bez problema.. Mislim da mora tako, ako ginić napiše da treba..
    Uglavnom, za postupak mi nije ništa tražila (ja svejedno odnijela), a za komplikacije je tražila....

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma ne bude ni moja radila problema, sad su mi svi dr jaako ljubazni kad sam otišla na mpo (prije sam valjda bila luda i umišljala da imamo problema). Ali hoću unaprijed znati svoja prava, da se postavim tako

Ja bih onda tražila na N98, 21 dan...
    A mm može dobiti bolovanje od opće prakse za dan punkcije, koliko sam sad našla?
    Mora dobiti i muž,, kako ćeš bez njega
    Moj je dobio od svoje opće prakse bez problema.. Prvi put mu je iskemijala par dana, ali drugi put samo taj jedan dan za punkciju, baš zbog kontrola...
    Sretno

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koliko si ti sad uspjela dobiti bolovanja?

Ma znam da će sigurno i ginićka nešto iskemijati ako zatrudnim, ali moram vidjeti što ću s ovim bolovanjem - na papir je napisala da ide od četvrtka "do procjene operatora" (mislim riječ ). To je 14 dana maksimum na tu šifru, a ja do tada neću još vaditi betu...Znači morat ću ići produljiti?

Mislim da će mi opća praksa biti ok, ali ginićka mi je očito sva po pravilima
    Posljednje uređivanje od Vrci : 03.07.2012. at 14:34

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma nema veze, bitno da dobiješ a dobit ćeš svakako.. Ili 7 po 7 dana tj. 14, ili odjednom 21 dan... Svejedno...

Ja sam sad zbog kiretaže dobila 14 dana, to mi pripada..
    Iako bi mi moja dr. dala i više da sam tražila...
    Kiretaža je bila 21.06., a ona mi je taj mjesec sve zaključila pod komplikacije, a ovo za kiretažu je otvorila sa 01.07.
    ALi ja se vraćam 09.07. na posao tako da neću iskoristiti svih 14 dana koje sam mogla.. Iako realno, proći će od kiretaže do odlaska na posao oko 17 dana..
    Al sam zakomplicirala..
    Htjedoh reći, ne brini se.. Moraš dobiti ono što ti po zakonu pripada Da bar nešto i od toga izvučemo...

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja idem samo kod svog soc. ginek. po uputnice za pregled ili za potp.opl. a bolovanje mi otvara dr. opce prakse
    tak da mi nije jasno zasto te salje kod ginek.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koliko znam ,većini gin daje preporuku za bolovanje
    Jer mi je opća praksa rekla da ona nema ovlasti davati bolovanje za ginekološke stvari, zbog nekih internih kontrola. Što je i meni logično zapravo, valjda ginićka treba znati ako sam trudna/na komplikacijama - to je njen dio posla.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja idem u utorak na punkciju (10.7.) a neda mi se ici raditi u poned. a tko zna hoce li mi dati
    bolovanje od poned....
    sutra idem kod svoje dr. opce prakse pa cu je probati zamoliti

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    ja idem samo kod svog soc. ginek. po uputnice za pregled ili za potp.opl. a bolovanje mi otvara dr. opce prakse
    tak da mi nije jasno zasto te salje kod ginek.
    potpisujem jer tako je i kod mene slucaj...dr opce prakse pise bolovanje a gin uputnice i lijekove...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

marince - meni je dala bolovanje dan prije, iako je rekla da ne bi kao smjela...ali kaže: budemo rekli da su se predomislili za dan punkcije

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

marince - meni je dala bolovanje dan prije, iako je rekla da ne bi kao smjela...ali kaže: budemo rekli da su se predomislili za dan punkcije
    da znam da nebi smjeli dati prije punkcije ali ima izuztaka.......
    evo uvjerila sam se jutros da svaki dr. opce prakse neda bolovanje sa ginekol. strane
    ja imam doktoricu opce prakse i sa njom nisam imala nikakvih problema
    medjutim nju sad mjenja jedan doktor (zajebani) i neda mi bolovanje od danas
    nego mi je rekao da otidjem svom ginekol. da mi napise mirovanje....
    boji se kontrole, u jednu ruku ih razumijem....
    tako da cu popodne do svog ginekologa i nadam se da cu imati srece kod njega

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kod mene nikad dosadno

Znači zbog laganog hipera L pisao mirovanje. Išla sam do ginićke da mi da potvrdu da kod opće prakse produljim bolovanje. Ona kaže da mi nema što dati, kod nje u sustavu je bolovanje otvoreno "bez roka". A na papiru koji sam prvi puta dobila stavila je šifru N97, i na temelju toga mi je opća praksa dala max 14 dana.
    Sad kaže da papir od mpo pokažem dr. OP i da će mi oni dalje produljiti, jer ona nema što s tim. Kao, nije stavljala rok za bolovanje jer zna da može doći do hipera i produljenja. I da ako je mpo pisao mirovanje ne bih trebala imati nikakvih problema

Moja OP je na godišnjem, sutra idem zamjeni. Baš me zanima da li bude nekih problema, tj.može li mi sad OP bez gin promijeniti šifru na N98, da mi se produlji i bolovanje. Neću valjda na komisiju radi ovog

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

[QUOTE=Vrci;2186889]Kod mene nikad dosadno

Znači zbog laganog hipera L pisao mirovanje. Išla sam do ginićke da mi da potvrdu da kod opće prakse produljim bolovanje. Ona kaže da mi nema što dati, kod nje u sustavu je bolovanje otvoreno "bez roka". A na papiru koji sam prvi puta dobila stavila je šifru N97, i na temelju toga mi je opća praksa dala max 14 dana.
    Sad kaže da papir od mpo pokažem dr. OP i da će mi oni dalje produljiti, jer ona nema što s tim. Kao, nije stavljala rok za bolovanje jer zna da može doći do hipera i produljenja. I da ako je mpo pisao mirovanje ne bih trebala imati nikakvih problema

kako je bila punkcija kod dr.L.bez anestezije, razmišljam o postupku kod dr.L.ali me strah te punkcije, da li to jako boli? kakva su tvoja iskustva? koliko se leži nakon punkcije kod dr i da li se uopće leži? da li dr.radi transfer preko UVZ?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pretraži malo moje postove (nemam ih tako puno ), pisala sam i na temi privatnih poliklinika i na odbrojavanju (tu su se i druge cure javile) iskustva s punkcije. Postovi od 6. i 7.7.Boljelo je, ali uz apaurine i ketonal sam izdržala. čim je bilo gotovo mislila sam da bih mogla opet
    Nakon punkcije sam nekih sat vremena ležala.
    A transfer koliko se sjećam radi bez uzv

Što se tiče bolovanja, malo sam se skulirala, valjda bude sve ok

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ako ti je dr L napisao mirovanje mora ti dr op dati bolovanje

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene zbunjuje što je gin na preporuci za bolovanje prije 2 tj napisala šifru N97, ali rok trajanja do procjene mpo doktora.
    I na N97 imam otvoreno. Sad me buni da li može opća praksa promijeniti to u N98 bez ginićke. Ali ginićka kaže da njoj sustav ne da više ništa, jer imam otvoreno bolovanje. Jedino zatvorit i otvorit opet

A moja op je rekla da ako bude trebalo produljiti da onda mogu na komisiju Pa jednostavnije i pravilnije je promijeniti šifru, jer je N98 stvarno ono što mi trenutno i je

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Vrci ne pilaj se jos i oko toga. Dr OP bi ti trebala na temelju toga produziti, ali ces vrlo vjerojatno na komisiju. A to ti nije strasno, dodjes,pokazes papire, eventualno odgovoris na koje pitanje (kada?,gdje?) i ides vani. Komusija je lani dobila naputak da ne kompliciraju i zbilja ne rade probleme. Ajde javi kako je proslo.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Hvala... ma kod mene uvijek nešto

Nikad nisam bila na toj komisiji, ali sam čula razne horor priče, pa me strah Vidjet ću sutra

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Imala sam i ja slicnu situaciju. Bolovanje otvoreno na 14 dana, a meni 14ti dan pao izmedju puncije u transfera u Pragu. Ali to ti nije problem ako imas dokumentaciju. Otisla sam na komisiju i produzili mi za tjedan nakon bete. Bude sve u redu

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mislim da više ni ne moraš ti nigdje ić nego netko od gospode iz komisije dođe kod dr i pogledaju papire i to je to. Meni je nakon pozitivne bete otvoreno bolovanje, ne znam sad točno koja šifra, ali traje 60 dana. I sad kad sam u lipnju došla po doznake rekla mi je dr op da do 25.07. donesem papir od ginekologa sa zadnjeg pregleda jer mi tih 60 dana istiće 25.07. i imamo komisiju. Ali to sve ona riješava, ja im uopče ne trebam. Dovoljni su papiri od specijalista da produže bolovanje, a meni hvala bogu na svakom piše strogo mirovanje kao i od sad...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moram na komisiju. Koja je tek u četvrtak, danas nisam stigla. A bolovanje mi kao ističe sutra ili prekostura

Kako vi sve imate normalne doktore koji promijene šifre na N98 i gotovo. Ja moram na komisiju produljivati N97. Pa gdje to ima? Živciraju me svi...

Rominka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ne pilaj se. To je takva procedura. Dr OP ne smije nista bez ginekologa. Dalje ti smije produzavati samo komisija. Ionako ides prva na komisiji jer trudnice imaju prednost.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jel ja vec spadam u trudnice? to je cool

za tjedan dana nadam se da ce se taj status i potvrditi...

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bok svima! Ima tko da zna dali ima koji zakon da štiti trudnicu koja radi u laboratoriju (konstatno sam izložena neugodnim i štetnim parama i mirisima raznih štetnih tvari, boja za tekstil, visokim temperaturama...). Pitala sam svoju dr.opće prakse i veli mi da ne postoji nikakav zakon u što nemogu vjerovati. Spremamo se u 10.mj za postupak mpo pa se informiram. Hvala!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma samo ti odi kod ginekologa da ti napise mirovanje i s tim kod opce prakse da ti otvori komplikacije u trudnoci, ne bi trebala imati problema.. Sretno u postupku

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj nov@ prvotno napisa Vidi poruku
    Bok svima! Ima tko da zna dali ima koji zakon da štiti trudnicu koja radi u laboratoriju (konstatno sam izložena neugodnim i štetnim parama i mirisima raznih štetnih tvari, boja za tekstil, visokim temperaturama...). Pitala sam svoju dr.opće prakse i veli mi da ne postoji nikakav zakon u što nemogu vjerovati. Spremamo se u 10.mj za postupak mpo pa se informiram. Hvala!
    Pa u tom slučaju trudnica može ići na bolovanje, mislim da je to jedini način da se zaštiti

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

a od kad ste išle na bolovanje u stimuliranom ivf? od folikulometrija? (nismo iz Zg). Ili poslije punkcije pa do bete?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam ti na bolovanje išla odmah s početkom stimulacije jer smo bili na uzv skoro svaki dan, isto nismo iz Zgb. i nije bilo problema...

nov@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Probat ću si i ja srediti tako, nadam se da neće biti problema. Sa dr.opće prakse nemam problema kaj se tiče bolovanja ali ginekologica je opasna . Znači za sve postupke prije trudnoće, bolovanje mi otvara dr.op.prakse i netreba mišljenje ginekologa ili nekaj sl? Oprosti kaj gnjavim, sve mi je to nepoznato...

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam ti na bolovanje išla odmah s početkom stimulacije jer smo bili na uzv skoro svaki dan, isto nismo iz Zgb. i nije bilo problema...

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

U prvom sam postupku išla od punkcije, u drugome ranije zbog komplikacija. Oba puta je moj soc. ginekolog dao preporuku za bolovanje temeljem mišljenja (privatnog) mpo doktora, a bolovanje je onda otvorio moj liječnik opće prakse.

U drugom postupku je opća praksa prebacila bolovanje s N97 (14 dana) na N98 (21 dan).

Za pretrage vezane uz mpo (7 dana) ti bolovanje može otvoriti i opća praksa (meni je); ubi me ako se mogu sjetiti šifre, ali ti je bitno da između te dijagnoze i N97/98 imaš barem jedan dan prekid, jer u protivnom ćeš imati samo 14 ili 21 dan.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj nov@ prvotno napisa Vidi poruku
    Probat ću si i ja srediti tako, nadam se da neće biti problema. Sa dr.opće prakse nemam problema kaj se tiče bolovanja ali ginekologica je opasna . Znači za sve postupke prije trudnoće, bolovanje mi otvara dr.op.prakse i netreba mišljenje ginekologa ili nekaj sl? Oprosti kaj gnjavim, sve mi je to nepoznato...
    Ma mislim da ti to dosta ovisi o dr. opće prakse. Meni je moja dala odmah bolovanje 21 dan (N 98) samo na osnovu onoga što sam joj ja rekla, nije tražila ništa od ginekologa ni od MPO doktora. Kasnije sam ju pitala da li joj treba nešto napismeno pa je rekla da može, tek tada sam tražila da mi MPO napiše mirovanje ili tako nešto i to sam joj odnijela samo na uvid, nije zadržala papir.
    Ali vidim da je ovdje bilo upita kao što je tvoj, nekima su dr. opće prakse tražili isključivo preporuku ginekologa i tek tad su davali bolovanje, čak nekima po 7 ili 14 dana...

Stranica 4 od 10 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •