Pokazuje rezultate 1 do 50 od 499

Tema: IVF i bolovanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    GO su komplikacije u trudnoci, dok smo u postupku mi nismo trudne. Znam da neki gin. otvaraju to bolovanje a neki kompliciraju i sa ovim nasim siframa.
    kaja76 mi smo iz bliskih krajeva i meni je isto trebao slobodan dan za folik. Meni je davala gin. dan po dan na sifru Z31.
    Ako si tako mozes iskombinirati na poslu da te nema svaki drugi dan ( meni je bilo nemoguce) to ti je dovoljno. Ja sam koristila tako 2 dana a onda mjenjala smjene i izgurala cijeli tjedan. Ostala sam doma od punkcije do transfera sa tom sifrom, jer me to trcanje i bockanje na poslu izmedju stranaka stvarno izmorilo. Iscekujem ponedjeljak da vidim kako ce mi ili hoce li mi i dalje pisat bolovanje jer bar jos jedan tjedan zelim ostati doma.

marryy postupak je postupak.Ako moras izostati sa posla moraju ti dati BO.
    Hvala svima na odgovorima. Znači, dok traje postupak bila bih pod šifrom A0 i dobivala bih plaću od poslodavca, a ako dođe do trudnoće onda se ide na G0. Ali o tom potom. Treba prvo odraditi folikulometrije. Možda ću i moći nešto iskombinirati, ali nisam sigurna bas za svaki dan.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kaja76 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svima na odgovorima. Znači, dok traje postupak bila bih pod šifrom A0 i dobivala bih plaću od poslodavca, a ako dođe do trudnoće onda se ide na G0. Ali o tom potom. Treba prvo odraditi folikulometrije. Možda ću i moći nešto iskombinirati, ali nisam sigurna bas za svaki dan.
    Ma ako ti dr. da ostani doma, meni je sada zao sto nisam. Imam smjenski rad, ako me nema treba naci zamjenu pa zicaj i objasnjavaj promjenu smjene. Ovisi koje ti je radno mjesto ali ja radim sa strankama i nakon dizanja u 5 i 30, odlazak u Ri vracanje doma na 20 min i polazak na posao, davanje terapije izmedju 17 i 19 kako preporucuju u RI nisam ni jela normalno a u 21 kada sam zavrsavala raditi nisam znala kako se zovem vise. Uzmi sve u obzir pa sama procjeni. Sretno !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •