Evo, bliži se i moj 1. IVF.
Ovako je napisao dr. B:
- Yasmin od 1. do 14. dc
- Decapeptyl s.c. od 15. do 22. dc
- kontrola 23. dc
- ako je postignuta supresija:
za početak stimulacije po 3 amp Menopur + 1/2 Decapeptyl
Kako nisam iz ZG, pretpostavljam da ću morati uzeti bolovanje tijekom postupka pa me zanima
1. koliko često se ide na UZV (tj. folikulometriju),
2. da li nakon ET dr.B. zahtijeva mirovanje,
3. kada mogu očekivati onu M koja dođe nakon Yasmina i Decapeptyla (bojim se da je ne dobijem iprije kontrole na 23.dc)
S obzirom da moram sama naći zamjenu dok sam na bolovanju (nije baš da moram, ali se to od mene očekuje), voljela bih znati koliko bi to okvirno moglo trajati. Malo me hvata nervoza pa ako imate kakve informacije o gore navedenom, bit ću zavalna![]()

Odgovori s citatom
Naravno da radim u školi i naravno da je to kretenizam, ali što je tu je. Mene je brinulo to što nisam znala da li Decapeptyl ide bez obzira na mengu. Pretpostavljam da se onda sa stimulacijom kreće odmah nakon kontrole (tj. ako je sve u redu)? Hvala vam puno na odgovorima, a bolovanje i imam namjeru uzeti 3 tjedna pa kom milo, a kom krivo - briga me 8)
) s bebom u tibici naravno. Tebi želim isto tako. I ustvari ja sam odlazila na bolovanje kad sam bila stimulirana kad su počele prve folikulometrije ne od početka stimulacije.
cijeli dan, naravno da nisam sposobna za posao. Jučer sam otišla otvoriti bolovanje i dobila 7 dana bolovanja, jer toliko ide na ovu dijagnozu, a slijedeći ponedjeljak moram ići na onu neku komisiju da mi produže... Malo sam ostala zbunjena, umjesto da stvarno provedem vrijeme ležerno doma, ja moram na komisiju koja će pogledati uputu mog doktora i onda mi valjda odobriti još nekoliko dana. Pa zar je to sada stvarno tako? Nisam bila na bolovanju jako dugo... Sestra kod mog doktora opće prakse me čak pitala jesam li uopće njihov pacijent pošto me žena i ne pozna...
, kada se skinem s Normabela i budem manje pomirljiva hehehehe.