-
Gle ti uzimaš kontracepciju od 1 dc-znači kad još krvariš, uzimaš ju 14 dana i za to vrijeme će tvoja prava menga proći. Nakon toga uzimaš supresiju do 22 dc kad ideš na 1. uzv kontrolu, jel tako?
Ja ne znam kako je na Decapeptylu to sa supresijom, ali vjerujem da nema velike razlike-ja sam uzimala buserelin-Profact, subkutano kao što ćeš i ti i svaki puta nakon par dana uzimanja prokrvarila ponovo i krvarila za cijelo vrijeme te supresije pa čak i lagano prva dva dana kad sam krenula sa stimulacijom. To je kažu doktori normalno.
Između supresije i stimulacije se ne radi nikakva pauza, piše ti ako je postignuta supresija da krećeš sa stimulacijom. To nisu potoci krvi i možeš normalno na uzv i dok krvariš, nije to ništa neobično. Ti uopće ne moraš krvariti za vrijeme supresije, možda se to meni događalo jer sam bila na buserelinu, ne znam, ali tek toliko da ne misliš da si sad teško bolesna ako se to dogodi
) (ja sam se bila uplašila 1. put kad mi se to dogodilo)
Za vrijeme stimulacije ćeš i dalje uz 3 Menopura dobivati i 1/2 Decapeptyla.
Nisi ti ništa krivo shvatila, ja sam ti to bila nejasno napisala.
Ni ja nisam iz Zagreba-meni je do ZG 120 km, znam ja kako je to. Za te razgovore možeš iskoristiti ona 2 dana godišnjeg kojeg imaš na raspolaganju u vrijeme kad ti to želiš samoih moraš najaviti 3 dana unaprijed, ali to vjerojatno znaš.
Želim ti svu sreću kad kreneš![/b]
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma