-
Pošto je topic o bolovanju, evo i mene s pitanjem.
Nakon ET doktor mi je zakazao betu 12 dana od ET i do tada mirovanje i izričito rekao da posao ne dolazi u obzir zbog stressa. Uzimam 3 x 1 Utrogestan oralno, 3 x 1 Normabel, 1 x dnevno Andol 100 i navečer Crinone gel vaginalno. Pošto mi se od Utrogestana spava, a od Normabela sam "high"
cijeli dan, naravno da nisam sposobna za posao. Jučer sam otišla otvoriti bolovanje i dobila 7 dana bolovanja, jer toliko ide na ovu dijagnozu, a slijedeći ponedjeljak moram ići na onu neku komisiju da mi produže... Malo sam ostala zbunjena, umjesto da stvarno provedem vrijeme ležerno doma, ja moram na komisiju koja će pogledati uputu mog doktora i onda mi valjda odobriti još nekoliko dana. Pa zar je to sada stvarno tako? Nisam bila na bolovanju jako dugo... Sestra kod mog doktora opće prakse me čak pitala jesam li uopće njihov pacijent pošto me žena i ne pozna...
Nisam bila dugo na forumu, pa molim pomoć. Ako mi netko može dati link na sličan topic.
P.S. Jutros sam već popila i Utrić i Normabel pa nisam baš za teško pretraživanje
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma