Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: nakon pilula - bol

mana26

Početno nakon pilula - bol

Hello! Prvi put sam ovdje pa ne znam jesam lina pravom mjestu :? Problem mi je ovakav: pila sam pilule 6 godina, bez pauze. Sada sam prestala, jer uskoro planiramo bebu. Prvi mjesec M sam dobila 27. dan, bilo je sve super, drugi mjesec 29. dan, uz manju bol, nista strasno, treci mjesec 31. dan,uz strasne bolove - donji dio trbuha, ledja, glava - toliko strasno da sam dva dana lezala i pila tablete (inace izbjegavam piti tablete protiv bilo kakvih bolova, osim kada bas moram). Sad vec ide cetvrti mjesec, 34. dan - od M nista, a bolovi su strasni vec tri dana - strasno me boli donji dio trbuha, i ono sto mi je zabrinjavajuce je bol "dole", imam osjecaj da ce mi se "raspasti" stidna kost - bol je strasna, kao da me netko probada nozem. Trudna mislim da nisam (koristimo kondome), jer smo htjeli da ipak prodje kojih cca 6 mjeseci od prestanka uzimanja pilula. Imam inace PCOS. Ako itko ima kakav savjet ili pomoc, dobro bi doslo.... Ici cu kod gin., samo se moram naruciti, a dok dodjem do nje, to ce vjerovatno malo potrajati......

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kao prvo dobrodosla!! neman ti bas neki savjet. jesi li imala bolne menstruacije prije nego sto si pocela piti pilule? jer ako jesi, one se prestankom uzimanja pilula vrate... moja prijateljica je pila pilule bas zbog uzasno bolnih menstruacija i cim je prestala opet ju je pocelo bolit.
    drzim ti fige da cim prije dodjes na red u ginekologa! (a da odes privatniku? ja se nebi usudila cekat s takvim bolovima).
    nadam se da ce biti sve u redu

mana26

Početno

pa jesam, imala sam prije pilula bolne M, ali stvarno se ne sjecam da je to toliko bolilo - mislim, proslo je 6 godina od toga. ne boli me stalno, to je na refule - tu i tamo, ali kad zaboli - zaboli! ja bih mozda cak rekla da boli otprilike kao trudovi (iako nikad nisam rodila-mozda glupo da to tako interpretiram).... ne znam....ma ici cu ionako kod privatnog, uvijek idem.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam pila 4 godine i nakon prestanka sam imala jake bolovwe ali samo prvi dan menstruacije a imala sam i prije uzimanja pilula samo sto sam vjerojatno u te 4 godine tableta (bez boli) zaboravila kako je to..s tim da sam pocela dobivati i ciste pa je i to pospjesivalo bol

mana26

Početno

da, i ja mislim da sam s godinama vjerovatno zaboravila kako to boli, ali stvarno ne vjerujem da sam takvu bol mogla zaboraviti. i sjecam se da sam prije tih 6 godina bolove imala kad sam dobila M (obicno drugi dan), a ovo sad traje vec tri dana, a M nema.....danas mi je 34. dan ciklusa......

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

a mozda imas ciste...? odi doktoru...
    btw. meni su nakon prestanka menstruacijski ciklusi bili od 28-50 dana tako da to kaj je 34 dan...mozda imas ovulaciju pa te zato boli :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •