Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Crvenilo i popucala koza u pregibima koljena

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Crvenilo i popucala koza u pregibima koljena

Vec duze vrijeme jan ima jako suhu kozu u pregibu koljena koja je usto i crvena, a na samim pregibima i popucala. vise ne znam s cime da to mazem. inace se nalazimo s velikim brojem beba i kad nas je zadnji put bilo sest, cetiri bebe su imale istu stvar. jednoj je to dijagnosticirano kao AD, ali od strane pedijatra, ne dermatologa, pa lagano sumnjam u tu dijagnozu, jer njih cetiri imaju istu stvar, a bilo bi previse da svi imaju AD.
    no moram reci da jan ima i neki osip po trupu (samo s prednje strane) i planiram kod dermatologa, ali bi prije vidjela da li se to da srediti s kojom kremicom. inace sam mazala bepanthenom, melemom,becutanom i bademovim uljem (po preporuci pedijatra).

drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Meni izgleda kao AD. Kako ga kupaš? Probaj što rjeđe, bez šampona ili sapuna, ubaci koju kap ulja badema ili maslinovog ili kupi uljnu kupku (Balmandol ili Eucerin ca 60 kn u apoteci). Izbaci omekšivač, ako dojiš pazi što jedeš.

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sto se kupanja tice poceli svaki drugi dan. iskljucivo dojen. moram priznati da ne pazim sta jedem, jer grceva nije imao pa sam si dala oduska. da li postoje neke stvari koje su sto posto krivci za osip (mislim od hrane)? posto raznovrsno jedem tesko je detektirati krivca.

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i da ne koristim omeksivac nego tekuci deterdzent. i mustelin 2u1, vrlo malo. uglavnom za guzu i vrat.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I meni zvuči kao AD. Ja sam imala isti slučaj sa Evom i povuklo se nakon što sam iz prehrane potpuno izbacila mlijeko i mliječne proizvode, citruse, kivi i jaja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •