Tako i ja mislim.Nicole je krenula mala u jaslice ( sa 6 mj. ) i nikada je nitko nije ugrizao ili počupao za kosu, no kada je ona napunila godinu dana tj.14mj. jedan dan tete u jaslicama mi je rekla da je ugrizla o i to dijete.Ja sam joj odmah rekla da to nije lijepo.Taj isti dan išle smo kod susjede gdje je počupala njenu malu (koja je starija ) ali po meni je to bilo , baš kako kažeš da dobije neku reakciju jer se mala nije htjela igrati sa njom, a i inače je puno mirnija i nezainteresirana za okolinu.To je prošlo i u zadnja dva mjeseca ,koliko je doma, nije imala takvih ispada osim što je jednom jednu curicuod 5 godina u igri za stomak ugrizla i počupala za kosu.No tu malu je jako voljela i stalno ju je grlila i ljubila.To je bilo sve do zadnja dva dana.Prekjućer je mm išao kod susjede i opet je njenu malu za kosu - neznam zašto ima pik na nju( da li stvarno jer je mirnija ) a danas mi kaže sveki da kada su jućer bile u šetnji da se Nicole igrala sa jednom malom koju je iznenada iza leđa zagrlila te da je njena baka rekla da ja Nicole agresivna.To dijete je isto bilo njenih godina i isto mirnije.Ova riječ agresivnost ( ona to nije ) natjerala me postavim ovaj topic,jer ja ne smatram da je to agresivnost .Nicole strašno voli biti u društvu djece i kada dodemo na more sve vrišti od veselja i zadovoljstva.Sada me je samo strah kako ćemo u jaslicama jer i tamo ima par djece koji su super mirni.