evo price sa prabakom i pradidama... 8) prije neki dan ulazim kod svoje bake i dide u stan, s mojom malom. ona ostaje u dnevnoj, ne ulazi u kuhinju i ne pozdravlja mog didu. moj dida sjedi za kuhinjskim stolom, ja sjedam do njega. on mene pita:"jel vi ne ucite ovo dijete da pozdravlja?" mala digresija: moj dida je divan covjek, al ima neki fazon s bontonom i protokolima, gori je nego oni na engleskom dvoru il kod pape. elem, ja ga gledam i kazem mu:"ne uchimo." on meni, pa kako ne ucite, pa on ne moze vjerovati da ne ucimo...

ja njemu:"pa kad tako pitas, velim ti ne ucimo.eto, ne ucimo" on opet sav u chudu. ja njemu onda:"pa kako me mozes tako nesto pitati? pa naravno da ju ucimo, pa nismo odgajani u stali!"

"ako hoces znati zasto ona ne pozdravlja, onda je to drugo pitanje, al cu ti rado na njega odgovoriti. al na ovo - imas ovaj odgovor." on se ljutito digao. sve u svemu ovo "ne pozdravljanje" od strane moje dzuniorke dovelo je do osrednje obiteljske krize (u koju su kasnije bili upleteni i moja mama i moja baka)