Ternutacno nismo bas pri lovi, jer je meni gotov prorodiljni i nemam posao a trebala bi autosjedalicu ta Taru jer je stara vec stvrano tjesna. Jel netko ima savjet za jeftinu i relativno ok autosjedalicu?
Hvala
Ternutacno nismo bas pri lovi, jer je meni gotov prorodiljni i nemam posao a trebala bi autosjedalicu ta Taru jer je stara vec stvrano tjesna. Jel netko ima savjet za jeftinu i relativno ok autosjedalicu?
Hvala
Jana, pri odabiru sjedalice svakako gledaj da ima certifikat. Najcesce je to na narancastoj etiketi i pise ECE R44/03 ili 04 ili samo e pa neki broj pored (npr. E3)
Sto bi znacilo da sjedalica zadovoljava minimalne uvjete koji su postavljeni tom regulacijom.
pa radije kupite neku polovnu od nekoga za koga znate da je ok pazio na nju
evo smo mi prije neki dan prodali svoju
pazili smo je i mazili godinu dana i sad je dobila novog vlasnika
pa proguglaj malo i potraži
meni ove jeftine sjedalice uopće ne uljevaju sigurnost i stravične su mi koliko su lagane
ne znam nikog tko ima malo starije dijete od nas. stvarno nemam nikog poznatog, a bed mi je kupovat polovne prek neta. a ovdje je niko ne prodaje.ni sama ne znam kaj bi.
a sto se tice jeftinijih ni meni ne uljevaju nadu ali to nam je sad jedino kaj mozemo smisliti. nije jako velika hica posto smo rijetko u autu sa njom, tako da cu jos vidjet kaj cemo.
znaci, relativno je sigurna....Nika prvotno napisa
rijesili problem na rate. :D maxi cosi priorica je sada nasa..