Ne mogu prešutjeti kaos koji vlada u tom rodilištu. Šogorica mi je tamo rodila prije 5 dana. porod je prošao OK. Rodila je pomoću dripa curicu tešku 3400 g i 52 cm. Prvih 2 dana sve je bilo ok s bebom - tak su bar oni mislili. Svi su se smijali i pričali o tome kak Ema hoće stalno jesti. Hranili su je na bočicu jer šogorica nije imala mlijeka, a kad je nadošlo onda nije mogla dojiti zbog uvučenih bradavica. Jučer su trebale ići doma i onda je sve počelo.
Beba je dobila nekakve napade za koje su oni rekli da su epileptični. Onda su otkrili da ima nekoliko ugrušaka u mozgu i krvarenje u mozak. Pa su onda otkrili bakteriju i dijagnosticirali sepsu. Beba je nakon toga prevezena na Rebro u Zagrebu. Šogorici su rekli da beba ima moždano krvarenje i da će možda ostati oduzeta bez imalo nježnosti i obzira. Nitko joj ništa više od toga nije htio reči samo su vodili brigu oko toga kak si sad mora naći privatan smještaj u Zagrebu. Ne moram niti pisati kako se šogorica osjećela u tim trenucima.
Nakon tih strašnih informacija, uspjeli smo iskopati neku vezu na Rebru preko koje smo saznali slijedeće: Ema je imala krvarenje drugog stupnja i to nije tako strašno kako se čini, sepsa isto nije problematična. Uzrok onih napada koje je imala bila je hipoglikemija ( bitno da su se oni smijali tome kak dijete nikad nije sito ) i ustanovljen joj je manjak kalcija. Za sada je stabilno, a daljnje pretrage će pokazati o čemu se tu točno radi.

Odgovori s citatom
. Mislim da je on tamo u bolnici, bar meni, najviše ok. On je tamo jedini dr. koji se prema svim ženama ponaša kao da su njegovi pacijenti.
.
?! Djecu se dohranjuje, a ako pitas zasto ili zabranis onda vicu na tebe da dijete nije nista jelo i otkud ti takve gluposti. To sto je dijete bijelo oko usta ti haluciniras..... Ima jos tih prica. Porod je jos bio super kako je bilo poslije :/
na svu srecu ne spremam se tamo roditi ,vec jesam al ne kod njih srecom
dok nisam skužila kako nama najviše odgovara), masirale grudi. Svaku su večer pitale hoćemo li djecu imati pored sebe ili ćemo ih dati njima; bez ikakvih komentara. Borna je uspio zaraditi rinitis tako da je jadan imao začepljen nosić, bio promukao i imao skroz ispucala usta. Stalno su dolazili slušati kako diše i u kakvom je stanju nosić, osobito prije dojenja, a rekli su mi i da mu ustica češće mažem mlijekom kako bi se koža regenerirala.