-
Šljive po rukama i nogama!
U zadnjih 2 i pol mjeseca, što se poklopilo sa polaskom u vrtić i dijagnozom astme te početkom korištenja Flixotida, lavić lako dobiva šljive, najčešće na najizloženijim dijelovima tijela, potkoljenicama i podlakticama. Moguće da ih je dobivao i prije jednako, ali nisam toliko obraćala pažnju. U svakom slučaju je od raznih sudaranje sa kutovima stola, stolicama (jako je "živahan").
Bili smo kod doktorice, napravili koagulogram tj. vrijeme zgrušavanja krvi i sve je o.k. Nije nas uputila raditi krvnu sliku. Povećali smo unos c vitamina jer pročitah da djeca s astmom imaju deficit c vitamina, pa i to može biti uzrok. Željezo nikad nismo radili, njegova doc misli da je nepotrebno jer ne izgleda anemično.
Znam da može biti od najbezazlenijih do najgorih stvari, a s obzirom da sam bila kod doktorice i pokazala joj te šljivice, malo mi blesavo dalje inzistirati. Ali, mali vragić me kopka i užasno se brinem, jer mora postojati neki uzrok. Danas je krenuo u vrtić, a tamo su i inače užasno aktivni, tuku se, skaču, padaju, štipaju se, diže mi se kosa na glavi, ne smijem ni pomisliti kako će izgledati.
Joooj mame, ajde pomagajte više ne znam šta da radim. Ne morate me plašiti, već sam splašena svim mogućim kombinacijama. Ima kakav savjet ?
-
Ma opusti se. I moji su stalno puni šljiva, izgrebani. Što je djete živahnije to češće pada i udara se. Sve je to normalno.
-
mislim da se ne trebaš bojati ako su modrice na izloženim djelovima tijela, ako se javljaju na neuobičajenim mjestima , pozor.
Ipak mislim da ne bih bilo loše napraviti kompletnu krvnu sliku .
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma