Pozdrav svim mamama i mamama-to-be!!
ja sam isto tako jedna mama-to-be, čekam naše prvo veselje, malog Jakova koji bi nam trebao stići krajem godine - početkom iduće. Kako sam na čuvanju (mrvicu otvorena tj. "uloživa" ali sve radim normalno) više nemam ideja što raditi i kako provesti još ova dva mjeseca. Dani se svode na šetanje po nasipu s pesekom, kuhanje mužu i peglanje i ako još jednom čujem "odmaraj, čitaj, posveti se sebi" - dobiti ću ospice!!!![]()
malo sam i nemiran tip tako da mi fali sjest na bicikl ili rolati se, nešto raditi da se osjećam korisno.. ne osjećam se ugodno voziti jer mi je trbuh preblizu volana, na kave idem samo s pozitivnim ljudima ali se većina tih druženja svodi na vikende. Imam divnog muža koji je pun razumijevanja, odradili smo trudnički, skupa dišemo, idemo skupa na porod, na svakom UZVu i pregledu je sa mnom i onda kad malo puknem jer dani prolaze a ja pričam samo s njim, svjesna sam da nije nimalo zaslužio moju zlovolju ali ne znam kako da si pomognem.. pa ako neka od vas ima ideju, hvala
i svima![]()