Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: sukrvica, please help!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno sukrvica, please help!

joj opet sam u bedu skroz

u 5. sam tjednu (+ 3) i jutros kad sam krenula na posao pojavila mi se roskasta sluz na toalet papiru , htjela sam poludit od brige i crnjaka

sad sjedim na poslu i neznam sta da radim... jel moguce da je to implatacijsko krvarenje (nekako mi je kasno za to). znam da se o ovome vec pisalo i procitala sam se postove na ovu temu ali zanima me vase misljenje i jel neko imao ovako iskustvo? luda sam od brige, prosli put se trudnoca zavrsula spontanim u 9 tjednu ... uf

kod ginekologa sam narucena tek u slijedeci ponedjeljak, sta da radim?
    please help !
    :?

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

obzirom na prethodni spontani, ja bih se pokusala smiriti i odmah otici kod ginekologa. nemoj cekati tjedan dana.
    sretno, nadam se da ce sve biti u redu.

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisi bila na pregledu jucer ili imala odnos?

u doktora mozes i bez da se narucis ako je potreba...ako krvaruckanje ne stane podi da se umiris

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kod ginica sam bila u prosli cetvrtak i jos se nista n ije vidjelo, ali ona je rekla da je jos rano... a odnos isto nisam imala, jel moguce da je implatacijsko?

:?

posao mi je poprilicno nenaporan je sjedim za kompom cijeli dan i prevodim, moze li se mirovat sjedeci? :/

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko znam implantacijsko bi trebalo biti oko 6 dana nakon zaceca...smeckasti iscjedak je manje zabrinjavajuci od crvenkastog...voljela bi ti pomoci ali od nagadanja nema puno koristi...dosta cura imalo je krvaruckanja i sve je bilo OK, medutim da sam na tvom mjestu ipak bi posla u doktora, radije nego da se pitas kako i zasto

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni se to desilo u 6. tj. navečer sam primjetila i odmah nazvala bolnicu gdje su rekli ako primjetim ujutro da dodjem i ja sam stvarno drugi dan došla bez uputnice i koristila sam Utrogestan+ mirovala 5 dana do iduče kontrole. Ja mislim da treba sve za svoje djete poduzet i da to nije paničarenje. Možda bi sve bilo ok i da ne odeš dr. ali čemu riskirat kad postoje stručnjaci i ako ti ništa ne prepišu barem da te umire

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ne može biti implantacijsko, ono se događa mnogo ranije.
    Otiđi doktoru što prije, dobit ćeš adekvatnu terapiju i sve se može dobro završiti.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Potpisujem Snješku. U obje trudnoće sam imala krvarenja oko 5 tj. U prvoj sam imala hematome veće od bebe pa su me zadržali u bolnici dok se nisu povukli. U drugoj pretpostavljaju da se plod smjestio negdje kraj žilice pa je uslijed "ukopavanja" došlo do krvarenja.
    U svakom slučaju moraš na pregled i vjerojatno ćeš dobiti terapiju i kući na mirovanje :/

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Svakako odi kod doca. Mirovati se ne može sjedeči jer je tada največi pritisak. Moraš ležati i to najbolje na lijevom boku.
    Ne mora biti ništa, često se javlja oskudno krvarenje u vrijeme kada bi trebala doči M (meni je to bilo u prva 2 mj), ali rizik je prevelik da bi riskirala.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Svakako odi kod gin.,nemoj čekati ni sekunde...
    Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: sukrvica, please help!

Ja sam imala smeđi iscjedak u 8 tjednu, pa opet nakon dva tjedna, pa pravo krevarenje, pa opet smei iscjedak. Doktor nije imao odgovor "zašto". Sad sam u 20 tjednu i sv je ok (kucam u drvo) premda se i dalje bojim.
    Dijagnoza je bila prijeteći pobačaj - tako sam se i osjećala - kao da je pitanje trena kad će "otići". Nisam ništa pila i morala sam dva mjeseca mirovat. Isto sam imala kiretažu prije ove trudnoće.
    Smiri se (lako je napisat) i nadaj najboljem.

tonina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I ja sam imala sukrvicu u 7.tj.pa mirovala uz Dabrostone i opet imala sukrvicu u 10.tj.iako sam bila na Dabrostonima i mirovala.Dr.ne zna zašto.Pijem tablete od tada bez prestanka,ne mirujem baš previše i više se nije pojavilo.Prestajem ih piti sutra kad ulazim u 16.tj.
    Dakle,ne mora to biti ništa strašno.Pozitivno razmišljaj!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala puno na savjetima

Juce sam odmah zvala svoju gin i ona me je umirila i rekla da moze biti x drugih razloga (a ne najgori na koji covjek odmah pomisli) za pojavu sukrvice i da dodjem u subotu na redovni pregled. Sukrvica mi se vise nije ni pojavljivala i nadam se da nece!

Drzite mi fige da sve bude ok!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~za subotu! (sigurno će sve bit ok!)

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Držim palčeve . Sve će biti ok .

dubravca

Početno

Zabrinuta :?
    Danas ujutro u 27. tjednu mi se prilikom obavljanja velike nužde pojavio tamno crveni iscjedak što me ohmah uputilo kod ginića koji kaže da je s bebeom sve u redu, zatvorena sam, posteljica je ok a ja moram mirovati par dana pa ćemo vidjeti! Ja sam užasno zabrinuta za bebicu i sebe i molim vas ako je itko imao slično krvarenje u kasnoj trudnoći da mi nešto kaže o tome!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam imala tu sukrvicu na početku, ali je bila posljedica upale mjehura. Kasnije se opet pojavila :shock:
    Isto sam bila sva uspaničarena, a doktor mi je rekao da je to kao znak "prijetećeg pobačaja". Rekao mi je da strogo mirujem i zbilja se nakon 2-3 dana potpuno povukla. Ali sam mirovala. Sretno, i obvezno, duda, idi kod liječnika, malo je sumnjivo što je tako kasno, a dotad miruj!!
    I bit će sve u redu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •