-
-
obzirom na prethodni spontani, ja bih se pokusala smiriti i odmah otici kod ginekologa. nemoj cekati tjedan dana.
sretno, nadam se da ce sve biti u redu.
-
nisi bila na pregledu jucer ili imala odnos?
u doktora mozes i bez da se narucis ako je potreba...ako krvaruckanje ne stane podi da se umiris
-
kod ginica sam bila u prosli cetvrtak i jos se nista n ije vidjelo, ali ona je rekla da je jos rano... a odnos isto nisam imala, jel moguce da je implatacijsko?
:?
posao mi je poprilicno nenaporan je sjedim za kompom cijeli dan i prevodim, moze li se mirovat sjedeci? :/
-
koliko znam implantacijsko bi trebalo biti oko 6 dana nakon zaceca...smeckasti iscjedak je manje zabrinjavajuci od crvenkastog...voljela bi ti pomoci ali od nagadanja nema puno koristi...dosta cura imalo je krvaruckanja i sve je bilo OK, medutim da sam na tvom mjestu ipak bi posla u doktora, radije nego da se pitas kako i zasto
-
Meni se to desilo u 6. tj. navečer sam primjetila i odmah nazvala bolnicu gdje su rekli ako primjetim ujutro da dodjem i ja sam stvarno drugi dan došla bez uputnice i koristila sam Utrogestan+ mirovala 5 dana do iduče kontrole. Ja mislim da treba sve za svoje djete poduzet i da to nije paničarenje. Možda bi sve bilo ok i da ne odeš dr. ali čemu riskirat kad postoje stručnjaci i ako ti ništa ne prepišu barem da te umire
-
To ne može biti implantacijsko, ono se događa mnogo ranije.
Otiđi doktoru što prije, dobit ćeš adekvatnu terapiju i sve se može dobro završiti.
-
Potpisujem Snješku. U obje trudnoće sam imala krvarenja oko 5 tj. U prvoj sam imala hematome veće od bebe pa su me zadržali u bolnici dok se nisu povukli. U drugoj pretpostavljaju da se plod smjestio negdje kraj žilice pa je uslijed "ukopavanja" došlo do krvarenja.
U svakom slučaju moraš na pregled i vjerojatno ćeš dobiti terapiju i kući na mirovanje :/
-
Svakako odi kod doca. Mirovati se ne može sjedeči jer je tada največi pritisak. Moraš ležati i to najbolje na lijevom boku.
Ne mora biti ništa, često se javlja oskudno krvarenje u vrijeme kada bi trebala doči M (meni je to bilo u prva 2 mj), ali rizik je prevelik da bi riskirala.
-
Svakako odi kod gin.,nemoj čekati ni sekunde...
Sretno!
-
Re: sukrvica, please help!
Ja sam imala smeđi iscjedak u 8 tjednu, pa opet nakon dva tjedna, pa pravo krevarenje, pa opet smei iscjedak. Doktor nije imao odgovor "zašto". Sad sam u 20 tjednu i sv je ok (kucam u drvo) premda se i dalje bojim.
Dijagnoza je bila prijeteći pobačaj - tako sam se i osjećala - kao da je pitanje trena kad će "otići". Nisam ništa pila i morala sam dva mjeseca mirovat. Isto sam imala kiretažu prije ove trudnoće.
Smiri se (lako je napisat) i nadaj najboljem.
-
I ja sam imala sukrvicu u 7.tj.pa mirovala uz Dabrostone i opet imala sukrvicu u 10.tj.iako sam bila na Dabrostonima i mirovala.Dr.ne zna zašto.Pijem tablete od tada bez prestanka,ne mirujem baš previše i više se nije pojavilo.Prestajem ih piti sutra kad ulazim u 16.tj.
Dakle,ne mora to biti ništa strašno.Pozitivno razmišljaj!!!!!
-
-
-
~~~~~~~~~~~~~~~za subotu! (sigurno će sve bit ok!)
-
-
Zabrinuta :?
Danas ujutro u 27. tjednu mi se prilikom obavljanja velike nužde pojavio tamno crveni iscjedak što me ohmah uputilo kod ginića koji kaže da je s bebeom sve u redu, zatvorena sam, posteljica je ok a ja moram mirovati par dana pa ćemo vidjeti! Ja sam užasno zabrinuta za bebicu i sebe i molim vas ako je itko imao slično krvarenje u kasnoj trudnoći da mi nešto kaže o tome!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma