Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Povracanje

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Povracanje

Od jucer povracam cijeli dan i imam temperaturu. Sve sto stavim u usta, ( gutljaj vode) povratim. Primjecujem da mlijeko nestaje, jedva si ga navuce. Sto da radim? Sto smijem konzumirati?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mlijeko ti nece samo tako nestati, ne brini se. odi na infuziju ako ne mozes podnjeti niti caj niti vodu.
    ili odi u hitnu ili u dnevnu bolnicu u zaraznu.

kad sam ja povracala zvala sam zaraznu i pitala za infuziju i rekla mi je da me moze primiti ali na 6h sto meni nije bilo prihvatljivo s obzirom na dojenje, da nije imao tko donjet mi L. da je tamo podojim, niti sam se mogla izdojiti. no ja sam mogla pijuckati caj i vodu.

moras paziti da nedehidriras.

vibriram da bude sve ok

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tako je bilo i mojoj aniti. ako je viroza, a ne onajneki virus, kod odraslih se povracanje smiruje nakon 12 sati, a onda dalje polako da ne opteretis zeludac odjednom. ako si zedna, drzi gutljaj-dva u ustima pa ispljuni, bit ce ti lakse.
    a mlijeko- pa ima ga manje, naravno. osim varijante infuzije, kako rece leonisa, nema nekog rjesenja. cim ces moci zadrzati tekucinu, pij rehidromix, ili neki izotonicni napitak, da se prije oporavis.
    drzi se!

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Kako si danas?

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

suhi keksi, tost i čaj na žlicu
    sretno!

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo me! Trajalo je jednu noc i dan i polako se smirilo. Mlijeka naravno nije nestalo, ali se isto cudim kako maleni nije gundjao na tako slabu ponudu. Sad sve opet ok. Hvala na savjetima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •