Upravo tako. I ja sam se raspitivala u Švarcovoj, Šebu sam odmah otpisala je je prebukiran odavno, nadala sam se možda upadnem od Dedeić, jako ljubazna sestra rekla, za sada ništa
Inače sam u Laginjinoj, kod El Hajj, već godinama. Meni nit smrdi, nit miriše. Prati mi, evo, 4. trudnoću, odlazim čim rijeđe, kad velim da mi da Fe, da mi, da uputnice za sve pretrage, itd itd. Vrlo je nježan na pregledu, već zna da sam malo osjetljivija, i zbilja je brz i skoro 'neprimjetan' (ono, provjeriti jesam li zatvorena).
Ono što mi se dopalo je da me je nakon 1. T odgovarao od pretraga tipa hormoni i ostalo (jer smo i na tu 1. T čekali 5 godina, izmolili je od dragog Boga). Obrazložio je to time da su sve te pretrage stresne, neke bolne i fizički, a sve manje više psihički, i da žene uglanom ostanu T tek kad to sve mine. Reče: pa vi ste jednom ostali T, možete to ponovno. Imate malo neuredne cikluse, ali možete. Tako je i bilo

Sad, da treba nešto komplicirano, da imam problema u T, ne znam što bi bilo. Ali znam da bi me poslao na bolovanje (mirovanje), jer mi je već preporučivao, ali ja uredno radim (još 2 tjedna, haha), tako da sve ide.
Što mi se ne dopada: do prije godinu-dvije imao je u ambulanti uzv, i trudnicama nije naplaćivao ništa, a onda se taj uzv navodno pokvario, i sada žene šalje, naravno možeš birati, u svoju privatnu 'polikliniku', gdje radi uzv, i ostale složenije stvari. A sestra mu radi 2 smjene: jednu u soc. ambulanti, a drugu u privatnoj poliklinici. Hm.
Da mogu, izabrala bih Švarcovu, ali nema mjesta, pa ostajem za sada u Laginjinoj.