meni je drago da nas knath na cybermedu brani, bar djelomicno
hvala! (bila ja u tom djelomicnom ili ne)

mene ne dira puno cak ni ogovaranje iza ledja od bilo koga tko je nekad bio na ovom forumu
jer znam sto pricam na telefonu i pisem ovdje
i znam 100% da nikad nikome nismo zeznuli dojenje, nego samo pomogli/dali podrsku. nakon nekoliko ovakvih:
Evo još jedne koja na račun vrijednih i dobrih žena s foruma,posebno sam zahvalna Renati i Klii,još uvijek doji drugo dijete.Prvo dijete sam dojila do 4 mjeseca,od 2 mjeseca sam ga nadohranjivala,a do 4 mjeseca njegova života već je potpuno presušilo mlijeko.Bilo mi je krivo i zato čim su nastupili prvi problemi s drugim djetetom,negdje kad je beba imala 2 mjeseca,obratila sam se rodama, telefonski(ispočetka),poslije preko foruma.
Sada beba ima 10 mjeseci i mi još dojimo,istina imamo još uvijek puno problema,i nije uvijek lako ali nadam se da ćemo još dugo izdržati!
U takvim trenucima ti treba samo podrška i to je sve.Da ti je ta prijateljica umjesto pitanja "da li ti je beba gladna" postavila pitanje "a da nemate možda skok u razvoju" ti bi sigurno još dojila.Nemoj me krivo shvatit,ne krivim tvoju prijateljicu,sigurno sam i ja podijelila hrpu loših savjeta mojim frendicama,ali u ovakvim stvarima bolje je pitati nekoga tko zna o čemu govori.
znas da to sto radis ima smisla

a prepucavanje i nadmudrivanje nema smisla.

svejedno mi je tko je najpametniji. bitno mi je samo sam ja dovoljno pametna da nekome mogu pomoci, da znam procijeniti sto je bitno, te da shvatim da nesto ne znam onda kada ne znam pa pitam neku facu ili procitam.