hmmm.. potpuno ste me krivo dozivjeli.

Ovakav je knath Taed ako ikog zanima:

1. Ja volim otvorenu diskusiju, ali sve teze koje se iznesu trebale bi biti argumentirane. U mojem drustvu izrazito cijenimo diskusiju i debatu. To radimo uvazavajuci tudje misljenje i stavove i nadovezujuci se na njih no jedino ako su argumentirani.

2. Komuniciram direktno i niti jedna moja rijec nije "u rukavicama". Kako kazem tako i mislim. Nikome ne podilazim. Nikoga ne mrzim i nemam namjeru vrijedjati.

3. Svoju suprugu ne silim da prestane dojiti, vec o svemu u zivotu razgovaramo u sukladno tocki #1 (vidi gore) - u nasoj vezi pojavljuje se argumentirana diskusija. Nakon toga odvagnu se argumenti i donosi se odluka. FYI, odlucili smo i dalje samo dojiti dijete.

4. Bolesna individua kopirala je moj post na cybermed sajt i tamo pokrenula raspravu. To nisam ja zapoceo ali cu definitivno zavrsiti.

5. Necu vratit' oruzje u MUP. Necu vratit' nisam glup....

6. @Klia kazes da ja nisam onaj za koga se predstavljam. A za koga se ja to predstavljam? Za Knath Taeda? Poguglaj malo za taj pojam pa ce ti biti jasno koliko si odleprsala od realnosti ako si stvarno uvjerena da ja fejkam da sam Knath Taed.

7. Na Cybermedu ja ne branim RODU. Kao sto rekoh ja nista ne govorim u rukavicama i nikakve podatke ne "natezem" kako bi meni odgovarali. Stoga ono sto kazem i na Cybermedu smatram da stoji bilo da to brani ili blati nekoga. BTW, hvala vam sto ste mi ukazali na postojanje Cybermeda. Odlican je sajt.

8. Imam posebno komentar na onaj clanak o koristenju djece na ambalazi umjetne prehrane i komentar na platnene pelene, ali se bojim postati da slucajno ne povrijedim neku individuu (da ne bi bilo suza).

Knath
[/i]