Knath, pretpostavljam kako znaš i sam da su majčinski argumenti nekad različiti od medicinskih, svatko radi kako najbolje zna, na svoju odgovornost, ne? Meni je često najjači argument iskustvo, argument mi je moja super draga i sretna beba. Često radim po intuiciji, nikad bez prethodne provjere na više izvora, i ne brijem da je imperativ da moje iskustvo itko prihvati... Mame na forumu, koje pomažu drugima savjetima oko dojenja, znaju što pričaju i znaju što SAVJETUJU. Ne nameću svoje iskustvo kao jedino važeće. Ne da mi se pisati nekakve apologije Rodi, ali je očito da si na forum stigao s određenim predznanjem; negativnim, čini mi se dok čitam tvoje prvo pitanje, dio na kojem inzistiraš o odgovoru koji nije ono 'što vi vjerujete da je'...
Pitanje je samo što smatraš argumentiranim i koje izvore i čije argumente priznaješ. Ako si na forumu pitao o onom što te zanima, čemu tolika nabrijanost?
Na koncu, hoće li vaša beba piti vodu? Jesi li barem tu odluku 'izvagnuo' nakon svih sasvim nepotrebnih digresija?