-
kao moderator ovog podforuma i kao clanica udruge RODA, rekla bih samo nekoliko stvari:
- udruga je ne vladina i financira se iz donacija, clanarina i ponekog natjecaja na kojem uspije dobiti namjenska sredstva. ta su sredstva ponekad i iz drzavne kase ali jako daleko od iznosa da bi se moglo za udrugu reci da ju ista financira.
- na forumu ima preko 1300 registriranih clanova. udrugu cini tek nesto vise od deset posto tog broja (otprilike 150-ak clanova, mozda nesto vise) i velik broj clanova uopce nema pristup netu i ne posta po forumu. stoga ne stoji stav da je stav foruma = stavu udruge.
- za tu "staru" clanicu ne znam sto da ti kazem. jel stara po stazu u udruzi ili zato jer je udrugu napustila, ne znam, nije mi ni vazno. voljela bih kad bi svoje razloge zaustavila na sebi a ne ih automatski sirila na vecinu clanova udruge (nota bene, ne registriranih clanova foruma, nego bas udruge!) koji na forumu postaju.
- za ono sto pisu posjetitelji i registrirani clanovi foruma - udruga ne odgovara. to pise i u uputstvu o koristenju foruma.
- za bananje ne znam isto sto da ti kazem. po tebi ispada kao da stalno nekog banamo. i ne vidim tko zdrav u glavi moze u banu vidjeti veselje? zalostan je onaj tko argumentima ne moze diskutirati - pa brani bananjem.
- nisi prvi koji je dosao na ovaj (a ni bilo koji forum) i pocackao se s nekim. nisi ni zadnji. i moj je prvi susret s buducim nukleusom udruge poceo cackanjem. iz argumentiranih diskusija proizasli su nasi najveci udruzni uspjesi i ja vjerujem da cemo mi kao udruga na ovom "vodenom" slucaju nauciti mnogo toga. hoce li i ostali sudionici u diskusiji - ne znam.
za kraj ovo: buduci sam ovdje moderator (ponavljam
), imam pravo ovaj thread zakljucati bude li se na njemu dalje diskutiralo o cemu drugom osim o dojenju. istina je da sam ja sad isto diskutirala van teme, no smatrala sam svojom duznoscu da pojasnim neke detalje. ima li itko potrebu dalje diskutirati u ovom, drugom smjeru, molim, nek otvori novi topic pa cemo tamo nastavit.
howg.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma