Sta nas drzava financira :/ Nisam znala :/ Pa sta se onda trudimo ovoliko onda je to sve za dzabalesku

Daj Knath malo stani na loptu. Kazes niste dali vodu. Ok. Cure savjetnice ovdje savjetuju i trude se da to odrade sto bolje znaju i mogu. Ja nisam savjetnica samo da znas. One te svoje savjete ne daju iz glave vec se tako preporucuje od strane LLL(odi na njihovu stranicu i vidi) i od strane WHO(odi i na njihovu i vidi). One savjetuju a ne zabranjuju i ne kazu ti to tako moras, na kraju ipak svi odluce sami za svoje dijete a savjetnice ne nosaju biceve i kasnije bicuju ljude zbog toga. One se samo potrude dati ispravnu informaciju.

Dobio sam private poruku jedne vase (stare) clanice koja tocno kaze kako je velikom broju vas vec pun kufer raspravljanja (cemu onda ime discussion board) i kako velik broj korisnika niti ne cita postove vec automatski stisce Reply.
Ovo vjerujem sto posto i sigurno ces ih dobit jos sto. Istina ima ljudi koji su otisli ali svaka prica ima dvije strane pa to nemoj bas tako sve olako shvatati. Mozda i kazem mozda jednom i mi svi nismo bas ispali fer, ili bolje receno mozda ja to tako osjecam, i recene i uradjene su stvari koje mozda su se mogle drugacije izvesti ali to ne znaci da cijela udruga ne valja i da sad se svi trebaju pljuvati. Ima nas razlicitih i to je to. Ima nas koji smo samo na ovom forumu a ima nas koji smo na po deset foruma i svi postaju i druze se tamo gdje im odgovara.

I zasto bi ti udarili ban, ja bas ne bi, dok god se ne vrijedjamo iako ti si ipak odmah malo nas usporedio sa Jehovim svjedocima ILI STA VEC.

Ja sam clan udruge ali ovo ti pisem kao Natasa30 ili kao covjek, jer fakat mislim da nemas razlog za ovakve postove i izlive bijesa.

Usput zaboravili smo ono najvaznije KAKO JE BEBICA? DA LI JE FONTANELA JOS UVIJEK UVUCENA? aKO JE POSAVJETUJ TE SE SA DOKTOROM. kOLIKO JE UOPCE STARA?